- 26 Eylül 2020
- 37
- 25
- Konu Sahibi BurcuOzker
Kızlar merhaba sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum. O konuya giriyorum. Ben bugün tam 8+2 hamileyim. Hamileliğimi ögrendigimden beri hic bir lekelenme kanama yasamamistim. Gecen hafta kalp atışlarını falan duyduk gayet her sey yolunda dedi doktor. Ama akşam camasirimda bir damla koyu sarı açık kahve bir leke gördüm. Hemen doktoruma yazdım yarin sabah gel bakalım dedi. Gece uyudum sabah kalktigimda birşey yoktu. Sonra tuvalete girdim idrar yaptım ve normaldi ama peceteyle sildigimde yine açık kahverengi leke geldi reçeteye kiloduma da bir iki damla cok küçük iğne ucu kadar geldi o kadar. Tabi apar topar hastaneye gittik bu sabah. Doktor hemen bebege bakti ultrasonda ve bebek gayet iyi kalp atışları da iyi dedi duyduk hatta. Aktif bir kanama yok suan muhtemelen eski bir kandir dedi. Ama yine de düşük tehdidi olarak düşünüp ona göre davranalım dedi ve bana proluton 500 luk igne verdi 4 tane haftada bir vurdur dedi. Bugünde bir tane yapıldı hastanede. Ve 2 hafta yatak istirahati verdi. Ama ben bu iğneleri olmaktan cok korkuyorum cünkü aktif bir kanama değilse neden verdi kafam cok karışık bebeğe bir zararı olur mu diyede. Progestan hapta verdi günde iki defa al dedi. Az bi kahverengi lekelenme icin cok fazla geldi bu ilaclar bana tabi ilk hamileligim yanlış düşünüyor da olabilirim. Böyle bir durum yaşayan yada bu ilaçları kullanan varsa lutfen fikir bekliyorum. Bu iğneleri vurdurmali miyim yoksa abartilacak bisey yok mu kafam cok karışık sizden fikir bekliyorum. Bebeğimin bugünkü ultrason görüntüsünü de ekliyorum.