Ay

hayirli olsun
Ay daha kucucukkkKizlaaarr hamileyiiimmmm 9.8 sonuç![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay daha kucucukkkKizlaaarr hamileyiiimmmm 9.8 sonuç![]()
Bu cuma günkü kan acaba Yukselmismidir canmAy
Ay daha kucucukkkhayirli olsun
Sağol canm rabbim isteyen herkese versn cnmAy
Hayırlısıyla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin RabbimKizlaaarr hamileyiiimmmm 9.8 sonuç![]()
Yükselmiş olmasi gerek saglikli bir gebelikte:)Bu cuma günkü kan işte acaba şuan
Bu cuma günkü kan acaba Yukselmismidir canm
Canım en son 19temmuzde adet oldum 26sinda bittim düzenli adet görüyorum zaten 12agustosta test yaptım işte silik çıktı 13tede kan testi verdim dün adet gunumdu biraz karışık oldu sanki ama böyle canmHayırlısıyla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin RabbimYumurtlama gününden ne kadar sonra test yaptınız regle ne kadar vardı 9 enammm miniciiik
![]()
Yarın hastaneye gitcem bakalm canm ne dicekYükselmiş olmasi gerek saglikli bir gebelikte:)
Reglime 3gun vardı kan verdim dört gün kala test yaptm silik çıktı canmHayırlısıyla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin RabbimYumurtlama gününden ne kadar sonra test yaptınız regle ne kadar vardı 9 enammm miniciiik
![]()
Sağol canımAy
Her şey Allahtan. Ne güzel doğal yolla olmuş. İnşallah kayıp olmaz. Kayıp olsa da hemen önümüzdeki ay hamile kalma ihtimaliniz çok yüksekKızlar merhaba . Çarşamba günü kan testi verdim 1.20 çıktı . Daha sonra cuma günü gebelik testi yaptım silik çıktı ve lekelenme tarzında ara ara açık pembe ve kahverengi oldu daha sonra pazar günü acile gittim ve Kan testi yapıldı beta hcg 7,51 çıktı doğumhanede ebeler 200 mg Progestan yazdılar ve onu kullanıyorum Günde 2 kez . Ama onu içince sanki akıntım fazlalaştı . Bugün yine doktora gittim alttan muayene etti ve rahim duvarı 6mm dedi ince ama şuan yok da diyemem var da diyemem dedi yarın kan vermemi söyledi yine İnanın delirmek üzereyim kanamam kırmızıya dönüyo ara ara böyle bir durum yaşayan var mı ? Lütfen cvp verin![]()
İnşallah Allah herkese nasip etsin yarın kan testi vericem tekrardan hayırlısı inşallah ama hiç umudum yok kanamam fazlalaştıHer şey Allahtan. Ne güzel doğal yolla olmuş. İnşallah kayıp olmaz. Kayıp olsa da hemen önümüzdeki ay hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek
Şimdi çok üzülüyorsunuz ama kendiliğinden sonlanırsa hemen peşine hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek. Belki de eylülde yine aynı sevinci yaşayacaksınızİnşallah Allah herkese nasip etsin yarın kan testi vericem tekrardan hayırlısı inşallah ama hiç umudum yok kanamam fazlalaştı
2 gündür uyuyamıyorum her sabah kalkıp test yapıyorum testlerde çıkıyo ama kanamam var korkuyorum sadece bakalm yarın net belli olcak değere göre şuan biz Hakkari’de ikamet ediyoru görev nedeniyle ve burda hastane çok sıkıntı o yüzden değer artmışsa hemen van a gidicezŞimdi çok üzülüyorsunuz ama kendiliğinden sonlanırsa hemen peşine hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek. Belki de eylülde yine aynı sevinci yaşayacaksınız
Testlerde çıkar zaten. Ama kanama varsa maalesef düşük başlamış demektir çoğu zaman.. Rabbim gönlünüze göre versin2 gündür uyuyamıyorum her sabah kalkıp test yapıyorum testlerde çıkıyo ama kanamam var korkuyorum sadece bakalm yarın net belli olcak değere göre şuan biz Hakkari’de ikamet ediyoru görev nedeniyle ve burda hastane çok sıkıntı o yüzden değer artmışsa hemen van a gidicez
Progestanı vajinal yolla mı kullanıyorsun ağız yoluyla mı ?Kızlar merhaba . Çarşamba günü kan testi verdim 1.20 çıktı . Daha sonra cuma günü gebelik testi yaptım silik çıktı ve lekelenme tarzında ara ara açık pembe ve kahverengi oldu daha sonra pazar günü acile gittim ve Kan testi yapıldı beta hcg 7,51 çıktı doğumhanede ebeler 200 mg Progestan yazdılar ve onu kullanıyorum Günde 2 kez . Ama onu içince sanki akıntım fazlalaştı . Bugün yine doktora gittim alttan muayene etti ve rahim duvarı 6mm dedi ince ama şuan yok da diyemem var da diyemem dedi yarın kan vermemi söyledi yine İnanın delirmek üzereyim kanamam kırmızıya dönüyo ara ara böyle bir durum yaşayan var mı ? Lütfen cvp verin![]()
Canım günün gectimi peki kaç gün geciktiHer şey Allahtan. Ne güzel doğal yolla olmuş. İnşallah kayıp olmaz. Kayıp olsa da hemen önümüzdeki ay hamile kalma ihtimaliniz çok yüksek
Canım günün gectimi peki kaç günün gecti2 gündür uyuyamıyorum her sabah kalkıp test yapıyorum testlerde çıkıyo ama kanamam var korkuyorum sadece bakalm yarın net belli olcak değere göre şuan biz Hakkari’de ikamet ediyoru görev nedeniyle ve burda hastane çok sıkıntı o yüzden değer artmışsa hemen van a gidicez
Canım değerin iyi yükselmiş bencede bol bol dinlen iyi beslen insaallh bebisin tutunur sana üzülme moralini bozma biliyrm zor ama moralini iyi tut iyi düşün iyi olur insaallhKızlar merhaba . Çarşamba günü kan testi verdim 1.20 çıktı . Daha sonra cuma günü gebelik testi yaptım silik çıktı ve lekelenme tarzında ara ara açık pembe ve kahverengi oldu daha sonra pazar günü acile gittim ve Kan testi yapıldı beta hcg 7,51 çıktı doğumhanede ebeler 200 mg Progestan yazdılar ve onu kullanıyorum Günde 2 kez . Ama onu içince sanki akıntım fazlalaştı . Bugün yine doktora gittim alttan muayene etti ve rahim duvarı 6mm dedi ince ama şuan yok da diyemem var da diyemem dedi yarın kan vermemi söyledi yine İnanın delirmek üzereyim kanamam kırmızıya dönüyo ara ara böyle bir durum yaşayan var mı ? Lütfen cvp verin![]()