Acil Gebelik Testime Bakar mısınız noolurr..!!

Gzlnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
11
3
1
35
Acill Kızlar sabah 10 da devlet hastanesine, 9 aydır deniyoruz ve bebeğim olmuyor diye doktor randevusu aldım. Ama bu sabah ilk idrarla test yaptım bi bakar mısınız nolur adetime 7 gün var ben hayal mi görüyorum siz de bişeyler diyin. Çok test yaptım hepsinde boş çıktı ama bu kez farklı sanki ne diyosunuz??

Eklentiler

• IMG_4043.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_4042.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_4041.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 84
merhaba ben goremedim ama adet gununuze daha var idrar testiyle cıkmıyor olabilir. hakkınızda hayırlısı olsun

Hafif bi gölgelik gördüm kaç dakika içinde çıktı acaba

Teşekkür ederim sabah doktora gidicem çocuğum olmuyor sebebini araştırmak için falan hani artık bi çözüm bulmak istiyordum

Teşekkür ederim sabah doktora gidicem çocuğum olmuyor sebebini araştırmak için falan hani artık bi çözüm bulmak istiyordum
siz yine doktora gidin tabi ama gebelik varsa bile su an çıkmıyor olabilir adet gununden birkaç gun sonra çıkıyor idrarda genelde

Ben görüyorum ilk dakikalarda çıktıysa hamile olabilirsiniz her sabah yapın artacak mı , hastaneye gidecekseniz kan verin zaten varsa çıkar

Hafif bir gölge görünüyor ama çok emin de olamadım randevu aldıysanız zor biliyorum ama bekleyin ve varsa bile adetten 7 gün önce çok erken olabilir

Benim de bugün regl olmam gerekiyordu olmadım olacak gibi belim kasığım ağrıyor ve göğüslerim sızlıyor olmayınca test yaptım yarın ilk idrarla tekrarlayacağım rica etsem bakar mısınızzzz

Eklentiler

• IMG_1646.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 72
Bence var bende 6 gün varken öğrendim bundan biraz koyuydu kan verdim hemen pozitif çıktı

Canım histeroskobi ile polip ameliyatı oldım bir ay sonra hamile kaldım,
Hatta polip ameliyatı oldum sonraki ay tüp bebek yapacaktık hamile kalmışım.
Ay moral verdin bana canım benim çok sağolasın devlette olucam ve en az 6 aya gün veriyolar özeller çok pahalıdır diye gidemiycem

Adetine baya varmış aslında ve kaset teste çok erken çıkmıyor bende kaset test yapmıştım 5,6 gün kala ve negatifti sonrasında yaptığım başka testlerle öğrendim hamileligimi umarım güzel haberler alırsın ama en iyisi adetinin geçmesini bekle bence

Merhabalar test güvenilir bi markanın adetim gecikmişti test yaptım böyle çıktı 5 dk olmadan 7 aylık evliyim ama testi yaptıktan sonra pıhtılaşma geldi baya bi bende öyle olunca doktora gitmesim açıkcası neden öyle olur ?

Eklentiler

• IMG_2881.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_2880.webp
    22 KB · Görüntüleme: 25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…