Hafif bi gölgelik gördüm kaç dakika içinde çıktı acabaAcill Kızlar sabah 10 da devlet hastanesine, 9 aydır deniyoruz ve bebeğim olmuyor diye doktor randevusu aldım. Ama bu sabah ilk idrarla test yaptım bi bakar mısınız nolur adetime 7 gün var ben hayal mi görüyorum siz de bişeyler diyin. Çok test yaptım hepsinde boş çıktı ama bu kez farklı sanki ne diyosunuz??
merhaba ben goremedim ama adet gununuze daha var idrar testiyle cıkmıyor olabilir. hakkınızda hayırlısı olsu
siz yine doktora gidin tabi ama gebelik varsa bile su an çıkmıyor olabilir adet gununden birkaç gun sonra çıkıyor idrarda geneldeTeşekkür ederim sabah doktora gidicem çocuğum olmuyor sebebini araştırmak için falan hani artık bi çözüm bulmak istiyordum
Ben görüyorum ilk dakikalarda çıktıysa hamile olabilirsiniz her sabah yapın artacak mı , hastaneye gidecekseniz kan verin zaten varsa çıkarAcill Kızlar sabah 10 da devlet hastanesine, 9 aydır deniyoruz ve bebeğim olmuyor diye doktor randevusu aldım. Ama bu sabah ilk idrarla test yaptım bi bakar mısınız nolur adetime 7 gün var ben hayal mi görüyorum siz de bişeyler diyin. Çok test yaptım hepsinde boş çıktı ama bu kez farklı sanki ne diyosunuz??
Hafif bir gölge görünüyor ama çok emin de olamadım randevu aldıysanız zor biliyorum ama bekleyin ve varsa bile adetten 7 gün önce çok erken olabilirAcill Kızlar sabah 10 da devlet hastanesine, 9 aydır deniyoruz ve bebeğim olmuyor diye doktor randevusu aldım. Ama bu sabah ilk idrarla test yaptım bi bakar mısınız nolur adetime 7 gün var ben hayal mi görüyorum siz de bişeyler diyin. Çok test yaptım hepsinde boş çıktı ama bu kez farklı sanki ne diyosunuz??
Bence var bende 6 gün varken öğrendim bundan biraz koyuydu kan verdim hemen pozitif çıktıAcill Kızlar sabah 10 da devlet hastanesine, 9 aydır deniyoruz ve bebeğim olmuyor diye doktor randevusu aldım. Ama bu sabah ilk idrarla test yaptım bi bakar mısınız nolur adetime 7 gün var ben hayal mi görüyorum siz de bişeyler diyin. Çok test yaptım hepsinde boş çıktı ama bu kez farklı sanki ne diyosunuz??
Polip yüzünden olmuyormuş, poliplerin temizlenmesi gerekiyor yoksa olmayacakmışNe ameliyatı olacaksın benimde 9 aydır olmuyor
Canım histeroskobi ile polip ameliyatı oldım bir ay sonra hamile kaldım,Polip yüzünden olmuyormuş, poliplerin temizlenmesi gerekiyor yoksa olmayacakmış
Ay moral verdin bana canım benim çok sağolasın devlette olucam ve en az 6 aya gün veriyolar özeller çok pahalıdır diye gidemiycemCanım histeroskobi ile polip ameliyatı oldım bir ay sonra hamile kaldım,
Hatta polip ameliyatı oldum sonraki ay tüp bebek yapacaktık hamile kalmışım.
Adetine baya varmış aslında ve kaset teste çok erken çıkmıyor bende kaset test yapmıştım 5,6 gün kala ve negatifti sonrasında yaptığım başka testlerle öğrendim hamileligimi umarım güzel haberler alırsın ama en iyisi adetinin geçmesini bekle benceAcill Kızlar sabah 10 da devlet hastanesine, 9 aydır deniyoruz ve bebeğim olmuyor diye doktor randevusu aldım. Ama bu sabah ilk idrarla test yaptım bi bakar mısınız nolur adetime 7 gün var ben hayal mi görüyorum siz de bişeyler diyin. Çok test yaptım hepsinde boş çıktı ama bu kez farklı sanki ne diyosunuz??
Yeni fark ettim bu mesajını geçmiş olsun umarım hersey gönlünce olurKızlar yokmuş hiçbişey hayal görmüşüm sizlerde hakkınızı helal edin ameliyat olucam ben dualarınızı bekliyorum
Merhabalar test güvenilir bi markanın adetim gecikmişti test yaptım böyle çıktı 5 dk olmadan 7 aylık evliyim ama testi yaptıktan sonra pıhtılaşma geldi baya bi bende öyle olunca doktora gitmesim açıkcası neden öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?