Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek test ışık olsun diye biri flaşla biri normal var dimiTest markaları farklıysa da böyle biri silik biri net çıkabiliyor. Ama silik de olsa görünüyor. Hayırlı olsun
İkisinde de görünüyorTek test ışık olsun diye biri flaşla biri normal var dimi![]()
Netleşmesi için acaba ne zaman gidip bı test daha yapsam bı kaç gün geçmeli mi yoksa yarın yapayım miİkisinde de görünüyor
Adet gününde veya geçtikten sonra olursa iyi olur. Ya da kan testi daha net olurNetleşmesi için acaba ne zaman gidip bı test daha yapsam bı kaç gün geçmeli mi yoksa yarın yapayım mi
Kan testi yap kasette görünüyorsa kanda hayli hayli görünür hayırlı haberlerle inşallahAdet gününde veya geçtikten sonra olursa iyi olur. Ya da kan testi daha net olur
Kanda çıkmadı beta 2 yazıyor testler yanıltıcı oluyormuş ne yazık kiKan testi yap kasette görünüyorsa kanda hayli hayli görünür hayırlı haberlerle inşallah
Adet gördün müKanda çıkmadı beta 2 yazıyor testler yanıltıcı oluyormuş ne yazık ki
Yok 45 gün oluyor benim adetlerim hep duzensiz o yüzden ne zaman ölürüm bilmiyorumAdet gördün mü
En son ki testi ne zaman yaptınYok 45 gün oluyor benim adetlerim hep duzensiz o yüzden ne zaman ölürüm bilmiyorum
Dün yaptım artimed testi kullandım 3 de artimed yanlış çıkartıyormus ne yazık kiEn son ki testi ne zaman yaptın
O da mı pozitifi gösterdiDün yaptım artimed testi kullandım 3 de artimed yanlış çıkartıyormus ne yazık ki
Prodoctor test güvenilir mi acabaO da mı pozitifi gösterdi
3 test pozitif silik çizgi ama silikti dün kan verdi beta 2 yaziyirO da mı pozitifi gösterdi
Bilmiyorum ki benim hiç güvenim kalmadiProdoctor test güvenilir mi acaba
O da mı pozitifi gösterdi
Ben ince kıl gibi çizgi görüyorumEki Görüntüle 3571023
Ben ne yaşadığımı bilmiyorum çünkü adetim gecikti bu durumu yaşayan var mı
Eki Görüntüle 3571024 Eki Görüntüle 3571025
Bu da bu sabah yaptım
Sanki 5 teste silik var hangi marka markayı Google bı sor ve kesim kan ver ben dün çok üzüldüm cunkuEki Görüntüle 3571023
Ben ne yaşadığımı bilmiyorum çünkü adetim gecikti bu durumu yaşayan var mı
Eki Görüntüle 3571024 Eki Görüntüle 3571025
Bu da bu sabah yaptım
Silik çizgi elimde daha net hepsi neden böyle bişey oldu anlamadımBen ince kıl gibi çizgi görüyorum