Acil fikir verırımısnız

hacer3458

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
38
7
1
20
Ben 5 hastalık hamileyim kahverengi lekelenmelerım var ara ara 5 günden beri yaşayan varmı endişe edıcek bı durum varmı bilmiyorum bılen varsa fikir verirmısınız

Ben 5 hastalık hamileyim kahverengi lekelenmelerım var ara ara 5 günden beri yaşayan varmı endişe edıcek bı durum varmı bilmiyorum bılen varsa fikir verirmısınız
Bende de geldi tam 6. Haftada. Tekrarı olmadı ama hemen acile gittim. Orada biraz kötü konuşuldu.. ama kendi doktor muayenesinde doktor yerleşme kanaması olabilir dedi tekrarı olup olmadığını sordu. Bende tekrarı olmadı. Sende doktoruna bilgi versen iyi olur. Bu tarz durumlarda ilaç başlıyorlar diye biliyorum.

Ben geçen seferde hamile kaldıgında böyle oldum günden güne arttı hastaneye gidince yüsek derecede düşük rıskım olduğunu soylemişerdı sonradan saten düşük yaptım şuan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bırazda olsa yıne lekelenmelerım var ondan sıze sormak istedim teşekkürler

Düşük riskiniz varsa mutlaka doktora görünün burada vakit kaybetmeyin, her kanama bir olmuyor her hamilelik de kişiden kişiye değişebilir

Ben geçen seferde hamile kaldıgında böyle oldum günden güne arttı hastaneye gidince yüsek derecede düşük rıskım olduğunu soylemişerdı sonradan saten düşük yaptım şuan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bırazda olsa yıne lekelenmelerım var ondan sıze sormak istedim teşekkürler

Öyle bir risk varsa hemen doktoruna bildirsen iyi olur..umarım bebeğin tutunur ve seninle kalır. Kötü düşünme yine de tedbir al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…