Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay iyi bişey yanii görünce bi korktum stres ettim bilmediğimden içimi aydınlattınız teşekkür ederim :)IgG bahsedilen virüse karşı vücutta antikor olduğunu ifade ediyor yani vücut ya maruz kalmış da antikor üretmiş ya da aşı olduysanız ondan antikor üretmiş oluyor. iyi bir şey yani. IGM ise şuanda kanınızda var mı onu ifade ediyor. Aklınızda kısaca kalması için M mevcut G geçmiş demek gibi kodlayın. Rutin testlerde aynı değerleri görünce benim de aklım çıkmıştı maalesef, sonradan öğrendim bir şey olmadığını:)
rica ederim ne demek aynı stresi yaşadığım için anlıyorum:))Ay iyi bişey yanii görünce bi korktum stres ettim bilmediğimden içimi aydınlattınız teşekkür ederim :)
Peki sizin beta değerleriniz nasıl çıkmıştı?rica ederim ne demek aynı stresi yaşadığım için anlıyorum:))![]()
Ay teşekkür ederimm gerçekten içimi çok güzel aydınlatıyosun yaiki günde bir iki katına çıkması normali, minimum da %60 yükselmiş olması gerekiyor sizin de tam yükselmiş aslında değer iyi boşuna stres olmayın bence. benim daha yavaş ilerliyordu önceki gebeliğimde, yine de bebek sağlıklıydı
yaa sana özel gönderildim canım ahaha:) hamişsin ya ondan daha hassassın tabii bir de ilk bebek korkusu ama bütün tedirginliğini at gitsin her şey yolunda şuan çok şükürAy teşekkür ederimm gerçekten içimi çok güzel aydınlatıyosun yailk gebelik zormuş tecrübesizlik hele daha zor
Bugün betaya bakıldı tekrardan 600 çıktı kadın doğum gayet iyi gidiyo haftaya keseyi görmeye gidicez :)yaa sana özel gönderildim canım ahaha:) hamişsin ya ondan daha hassassın tabii bir de ilk bebek korkusu ama bütün tedirginliğini at gitsin her şey yolunda şuan çok şükür
ayy çok sevindim canım valla:) Allah isteyen herkese nasip etsin umarım sağlıkla ilerler kolay doğumlarımız olurBugün betaya bakıldı tekrardan 600 çıktı kadın doğum gayet iyi gidiyo haftaya keseyi görmeye gidicez :)
İnşallah amiiin canımmayy çok sevindim canım valla:) Allah isteyen herkese nasip etsin umarım sağlıkla ilerler kolay doğumlarımız olurhangi gün gideceksin canım kese haberlerini de bekliyorum:)