Hayır bırakmayacak ama insilünde kullansa hapta ilerde şeker bir organa vuracak. Allah korusun . Belki doğrudur bu otla erzurum da şeker hastası yoksa belli bizde kurtuluruzseker sakaya gelmez.diyetine dikkat etmesi lazım annenizin.ve kilo vermekte fayda saglıyor.o ota güvenerek inslini yada ilacını bırakmasn
ben diyetisyenim . baska bir organa burması kan sekerini düzenlenememesinde oluyor . othakkında bilgim yok ama hiç birsey tek basına kurtarıcı degilHayır bırakmayacak ama insilünde kullansa hapta ilerde şeker bir organa vuracak. Allah korusun . Belki doğrudur bu otla erzurum da şeker hastası yoksa belli bizde kurtuluruz
Kuru otu nasıl yapıyırsunız. Peki çevrenizde hiç şeker hastası var mıCanım biz çaşır çok yeriz haşlıyosun ve yiyosun buradan insanlar koli koli götürüyorlar ama net olarak şu yakınım yedi iyileşti diyemem Rabbim şifasını verir inş.
Kuru ot dediğin ne canım anlamadım çaşır otunu mu diyosunKuru otu nasıl yapıyırsunız. Peki çevrenizde hiç şeker hastası var mı
Evet canım ben aktardan çaşır için kuru olanını aldım. Kökü felan varmış.Kuru ot dediğin ne canım anlamadım çaşır otunu mu diyosun
Uzun bi ot değil mi canımEvet canım ben aktardan çaşır için kuru olanını aldım. Kökü felan varmış.
Kökünü bilmiyorum uzun çubuğa benzer bizim yediğimiz suya koyup haşlıyoruz alışmadığınız için kokusu kötü gelebilir tuzlayıp yiyorum benUzun bi ot değil mi canım
Küçük küçük kesip kurutmuşlar.Uzun bi ot değil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?