Acil erzurumlu bayanlar yardım

Semiraaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
81
22
88
Kızlar inşallah konuyu doğru yerde açtım. Derdime gelince annem şeker hastası bir yerde bir bayanla konuştum çaşır otu varmış babası onu kullanıyormuş.babasının şekeri düzelmiş. İnternette araştırdım. Erzurum da bu otu kullandıklarından şeker nerdeyse yok gibi yazıyor. Aktara gidip buldum. Bunu nasıl kullanıyorlar. Hap kullanılacak mı. Dataylı bilgi lazım.annemi insilüne başalatacaklarr.lütfen benim için acil bilgisi olan yardımcı olsun

seker sakaya gelmez.diyetine dikkat etmesi lazım annenizin.ve kilo vermekte fayda saglıyor.o ota güvenerek inslini yada ilacını bırakmasn

İlacını bırakmasın, her ot her bünyede farklı reaksiyonlar gösterir.. önce doktorunuza danışın kullanılır mı kullanamaz mı diye ama sırf bu otu kullanmak için ilacı da bırakmasın şeker bu Allah korusun...

seker sakaya gelmez.diyetine dikkat etmesi lazım annenizin.ve kilo vermekte fayda saglıyor.o ota güvenerek inslini yada ilacını bırakmasn
Hayır bırakmayacak ama insilünde kullansa hapta ilerde şeker bir organa vuracak. Allah korusun . Belki doğrudur bu otla erzurum da şeker hastası yoksa belli bizde kurtuluruz

Hayır bırakmayacak ama insilünde kullansa hapta ilerde şeker bir organa vuracak. Allah korusun . Belki doğrudur bu otla erzurum da şeker hastası yoksa belli bizde kurtuluruz
ben diyetisyenim . baska bir organa burması kan sekerini düzenlenememesinde oluyor . othakkında bilgim yok ama hiç birsey tek basına kurtarıcı degil

Canım biz çaşır çok yeriz haşlıyosun ve yiyosun buradan insanlar koli koli götürüyorlar ama net olarak şu yakınım yedi iyileşti diyemem Rabbim şifasını verir inş.

Canım biz çaşır çok yeriz haşlıyosun ve yiyosun buradan insanlar koli koli götürüyorlar ama net olarak şu yakınım yedi iyileşti diyemem Rabbim şifasını verir inş.
Kuru otu nasıl yapıyırsunız. Peki çevrenizde hiç şeker hastası var mı

Dr tedavisine inanmayan bir tanıdık ilaçlarına diyetine dikkat etmedi aklına gelince ilaç alıyordu onun bunun dediği tedavileri uyguluyordu
Şimdi bir gözünü kaybetti ikinci gözü içinde doktorlar damarlarının tıkalı olduğunu söylediler ve tedavisi çok zor şimdi
Lütfen annenizin tedavisini onun bunun lafına bakarak aksatmayın

Annemler Erzurumlu çaşırı çok sever buraya geldi bi kaç sene sonra şeker hastası oldu önce yedikleri tesir etmediyse sonradan yediği etseydi ama yok. Hapla başladı senelerdir de 4 insülin yapar. Bu hastalığın geçtiğini hiç duymadım. bazı otlar böbreğe yA da karaciğere çok zarar verebilir aman dikkat edin.

İnsülin alacak derecedeyse hastalığı ilerlemiş durumda. Ben doktorun dediğinin dışında bişey asla yapmam çünkü riskli bir hastalık. Bu ot çöp işi de hasta olduktan sonra değil; hastalanmadan önce yapılması gereken şeylerdir.

Diyetine uyup ilaçlarını alırsa zaten şeker hastalığı o kadar kötü değil. Otlara bel bağlamayın. Şekeri düzelteyim derken böbreği karaciğeri biterse geri dönüşü olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…