Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acil! Eryaman'da kızıma bakıcı arıyorum!

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

atezel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
5
0
86
Ankara
Ankara, Eryaman 3. etapta oturuyorum, ben işe başlayana kadar ev işlerinde ve 2 yaşındaki kızımın bakımında bana yardımcı olacak, temiz, sigara kullanmayan, daha önceden çocuk bakmış ve referans verebilecek, tecrübeli, güvenilir, insan ilişkilerine önem veren, tercihen çocuk sahibi olan, 35-45 yaş aralığında ve en önemlisi ÇOCUKLARI SEVEN ve çocukla çocuk olabilen, çocukla iyi vakit geçirebilen bir bakıcı arıyorum. 3 aylık bir erkek bebeğimde var, zaman zaman onun bakımında da yardımcı olunacaktır. Mesai saatleri 8.00-18.00 olacaktır.

benim bir tanıdığım çoçuk bakmak istiyordu oda fatihte oturuyor sigara kullanmayan kapalı çok dürüst ve güvenilir biridir düşünürsen görüşmeniz için yardımcı olurum

benim bir tanıdığım çoçuk bakmak istiyordu oda fatihte oturuyor sigara kullanmayan kapalı çok dürüst ve güvenilir biridir düşünürsen görüşmeniz için yardımcı olurum

Merhaba, daha önceden çocuk bakmış mı bu tanıdığınız? yazdığım kriterlerin çoğunu sağlıyor mu?

3.Etap'ta oturuyorum. Referanslı ve eğitimli bebek bakıcısıyım. Tel:0554 243 97 28
13 aylık ikizlerim var .3.ye hamileyim .ben doğumdan sonra 7-8 ay evde olacağım zaten ..ben işe başlayana kadar yaklaşık 1 sene ikizlerime ,ben işe başlayınca 3.bebeğime bakacak bir bakıcı arıyorum ..
siz fiyat olarak ne istiyorsunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…