• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Eleman Aranıyor ..

ıst anadolu yakasında ikamet ediyoruz.. hafta sonları ünv ögrencisi oldugumuz iiçin uygunuz..tesekkrler sımdıden..opuyorumnanaktan

iletişim için özelden cvp yazabilirm.. tanıtım elemanı olarak full/part iş arayanlar bana ulaşabilirler..
bu arada siteden çok fazla başvuru yapıp çalışanlar var.. onlar neden yazmıyorlar deneyimlerini???

Merhaba
Ben yabanci universite ogrencisiyim ; Arapça ; Fransizca ve Ingilizce biliyorum . Ankara'da ikamet ediyorum . Acil is ariyorum ; Lutfen bana yardimci olun .

arkadaşlar haftasonları ve hafta arası çeşitli market aktiviteleri, saha çalışmaları ve fuarlarda görevlendirilmek üzere eleman aranmaktadır. (bir çok ilde iş imkanı mevcuttur)
Arzu ettiğiniz sürece çalışabilirsiniz.

Aynı zamanda ssk+yol+maaş sürekli çalışacak firma elemanları (bayan-erkek) da aranmaktadır..

Lütfen çevrenizde iş arayan arkadaşlarınıza bu konuda bilgilendirin..

kardeşim ilgileniyor işle ilgili
ılgili : Özden Turhan

ben şuan bu işi yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim....

arkadaşlar çevrenizde ek iş arayan yada serbest çalışmak isteyen tüm arkadaşlarınızı yönlendirebilirsiniz. olanakları gayet makul. sürekli iş olanağı var.
telefon numarası vermek yasak olduğundan özel mesaj atarsanız kontak bilgilerini verebilirim
hepinize sevgiler.

merhaba
msjnızı ilk defa gördüm
ilanı vereli çok uzun zaman olmuş ama şansımı denemek istedim
benimde çocukalrımın ihtiyaçalrın karşılayabilmek için böyle bir işe ihtiyacım
var.eger mümkünse bilglendirmenizi rica ediyorum
ben ankara da ikametgah etmekteyim.
şimdiden tşkl.

merhaba bende ankarada gündlik temizlik işlerine gidyorum, işimde tecrubeliyim işimde titisimdir yılardır gittiğm insanlar var elim hızlıdır evliyim gecim derdi 2 gün yeterli olmuyor geri kaln günlerimi doldurmak istiyorum bu konuda burdan ban yardım edeciğinisi düşünüyorum cvp bekliyorum :) teşekkürler

Back