• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Eleman Aranıyor ..

selam,ben izmirde oturuyorum.kardeşim için bir ajans arıyorum yardımcı olurmusun.aktivite elemanı olarak.acele lazım.ilgilenirsen sevinirim.teşekkürler.

özlem hanım seray tanıtım diye arattım internetten istanbul ve izmirde subesi varmış..isim benzerligi deil..subesi varmış..Bugun gitmeyi düşünüyorum özlem hanım.bana yardıcı olur musunuz?ben bu tür tanıtımlarda fuarlarda devamlı calıştım

özlem hanım seray tanıtım diye arattım internetten istanbul ve izmirde subesi varmış..isim benzerligi deil..subesi varmış..Bugun gitmeyi düşünüyorum özlem hanım.bana yardıcı olur musunuz?ben bu tür tanıtımlarda fuarlarda devamlı calıştım

yeni gördüm mesajnızı görütünüzmü siz firmayla??

ve şuan da istanbulda sürekli eleman ihtiyacı devam etmektedir..

ıstanbulun neresii?

sürekli sigortalı çalışmalar için avrupa yakası.. (teknosa mağazalarında satış temsilcisi olympus için iş imkanı var.. birde koçtaş e.c.a ürünleri için.) (bayan erkek olabilir)
avrupa ve anadolu yakası part-time sürekli iş imkanı bulabilirsiniz..

yalnız fizik, kıyafet, yaş (35i geçmesi geçmesin) ve temizlik tabiki bu sektörde de çok önemli.. iş görüşmesine giderken ciddiye alarak gitmek gerekir.. buda benden nacizane genel bir hatırlatma..

yakın bir arkadaşım acil olarak böyle bir iş arıyor.. fakat yaşı 35 üstelikte tesettürlü olduğu için bulamıyor.. yardımcı olabilrimisiniz? önerebileceğiniz bi yer bi numara varmı???

yakın bir arkadaşım acil olarak böyle bir iş arıyor.. fakat yaşı 35 üstelikte tesettürlü olduğu için bulamıyor.. yardımcı olabilrimisiniz? önerebileceğiniz bi yer bi numara varmı???

yaş konusunda tecrübeyle orantılı olarak esnekliği var.. yalnız tesettür konusnda şansı olacağını sanmıyorum.. ben hiç rastlamadım.. ancak istanbulda belli marketler tesettüre sıcak.. selam marketler, kim marketler.. kilerler de olabilir.. kaldıysa halen kum marketler.. personel, kasiyer olarak başvurabilir. aklıma gelenler şimdilik bunlar..
istanbulda o kadar çok market dolaştım ki bu sektörde çalışırken.. bilgi edindim az - çok..

Son düzenleme:
sürekli sigortalı çalışmalar için avrupa yakası.. (teknosa mağazalarında satış temsilcisi olympus için iş imkanı var.. birde koçtaş e.c.a ürünleri için.) (bayan erkek olabilir)
avrupa ve anadolu yakası part-time sürekli iş imkanı bulabilirsiniz..

yalnız fizik, kıyafet, yaş (35i geçmesi geçmesin) ve temizlik tabiki bu sektörde de çok önemli.. iş görüşmesine giderken ciddiye alarak gitmek gerekir.. buda benden nacizane genel bir hatırlatma..

(teknosa mağazalarında satış temsilcisi olympus için iş imkanı var.. birde koçtaş e.c.a ürünleriiçin) başvurular nasıl oluyor

ben daha önce tanıtım işinde çalıştım şuan haftasonları kursa gittiğim için haftaiçi çalışabileceğim iş arıyorum

Kendi mesleğim reklamcılık-tasarım fakat çalışmaya çok ihtiyacım var. ıstanbul avrupa yakasındayım.
Sanırım bir kaç güne bende sizden yardım isteyebilirim.

yaş konusunda tecrübeyle orantılı olarak esnekliği var.. yalnız tesettür konusnda şansı olacağını sanmıyorum.. ben hiç rastlamadım.. ancak istanbulda belli marketler tesettüre sıcak.. selam marketler, kim marketler.. kilerler de olabilir.. kaldıysa halen kum marketler.. personel, kasiyer olarak başvurabilir. aklıma gelenler şimdilik bunlar..
istanbulda o kadar çok market dolaştım ki bu sektörde çalışırken.. bilgi edindim az - çok..

çok teşekkür ederim cnm. zaten marketlerde arıyor işi.. bildiğiniz böyle çalışan ajanslar falan varmı? ayrıca daha önceden marketlerde bazı firmalarla tecrübeleri var..

arkadaşlar haftasonları ve hafta arası çeşitli market aktiviteleri, saha çalışmaları ve fuarlarda görevlendirilmek üzere eleman aranmaktadır. (bir çok ilde iş imkanı mevcuttur)
Arzu ettiğiniz sürece çalışabilirsiniz.
Lütfen çevrenizde iş arayan arkadaşlarınıza bu konuda bilgilendirin..

kardeşim ilgileniyor işle ilgili
ılgili : Özden Turhan

selam ben zuhal.yazdığınız iş sahasında çalışmak istiyorum.hala geçerliyse iletişim için ..................... lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
iş halen geçerlidir.. hem sürekli iş imkanı hemde part-time iş imkanı vardır..
iletişime geçmek için google üzerinden seray tanıtım yazmanız yeterli..
telefon numarası vermek yasak olduğundan paylaşmıyorum..

sevgiler,

Back