- Konu Sahibi egeninhamsisi
selam,ben izmirde oturuyorum.kardeşim için bir ajans arıyorum yardımcı olurmusun.aktivite elemanı olarak.acele lazım.ilgilenirsen sevinirim.teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özlem hanım seray tanıtım diye arattım internetten istanbul ve izmirde subesi varmış..isim benzerligi deil..subesi varmış..Bugun gitmeyi düşünüyorum özlem hanım.bana yardıcı olur musunuz?ben bu tür tanıtımlarda fuarlarda devamlı calıştım
yeni gördüm mesajnızı görütünüzmü siz firmayla??
ve şuan da istanbulda sürekli eleman ihtiyacı devam etmektedir..
ıstanbulun neresii?
bu tip işlerde belli bir boy ortalaması isteniyor mu acaba
yakın bir arkadaşım acil olarak böyle bir iş arıyor.. fakat yaşı 35 üstelikte tesettürlü olduğu için bulamıyor.. yardımcı olabilrimisiniz? önerebileceğiniz bi yer bi numara varmı???
sürekli sigortalı çalışmalar için avrupa yakası.. (teknosa mağazalarında satış temsilcisi olympus için iş imkanı var.. birde koçtaş e.c.a ürünleri için.) (bayan erkek olabilir)
avrupa ve anadolu yakası part-time sürekli iş imkanı bulabilirsiniz..
yalnız fizik, kıyafet, yaş (35i geçmesi geçmesin) ve temizlik tabiki bu sektörde de çok önemli.. iş görüşmesine giderken ciddiye alarak gitmek gerekir.. buda benden nacizane genel bir hatırlatma..
yaş konusunda tecrübeyle orantılı olarak esnekliği var.. yalnız tesettür konusnda şansı olacağını sanmıyorum.. ben hiç rastlamadım.. ancak istanbulda belli marketler tesettüre sıcak.. selam marketler, kim marketler.. kilerler de olabilir.. kaldıysa halen kum marketler.. personel, kasiyer olarak başvurabilir. aklıma gelenler şimdilik bunlar..
istanbulda o kadar çok market dolaştım ki bu sektörde çalışırken.. bilgi edindim az - çok..
arkadaşlar haftasonları ve hafta arası çeşitli market aktiviteleri, saha çalışmaları ve fuarlarda görevlendirilmek üzere eleman aranmaktadır. (bir çok ilde iş imkanı mevcuttur)
Arzu ettiğiniz sürece çalışabilirsiniz.
Lütfen çevrenizde iş arayan arkadaşlarınıza bu konuda bilgilendirin..
kardeşim ilgileniyor işle ilgili
ılgili : Özden Turhan