• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil Eleman Aranıyor ..

egeninhamsisi

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
2.135
1.287
333
arkadaşlar haftasonları ve hafta arası çeşitli market aktiviteleri, saha çalışmaları ve fuarlarda görevlendirilmek üzere eleman aranmaktadır. (bir çok ilde iş imkanı mevcuttur)
Arzu ettiğiniz sürece çalışabilirsiniz.

Aynı zamanda ssk+yol+maaş sürekli çalışacak firma elemanları (bayan-erkek) da aranmaktadır..

Lütfen çevrenizde iş arayan arkadaşlarınıza bu konuda bilgilendirin..

kardeşim ilgileniyor işle ilgili
ılgili : Özden Turhan

Son düzenleme:
arkadaşlar çevrenizde ek iş arayan yada serbest çalışmak isteyen tüm arkadaşlarınızı yönlendirebilirsiniz. olanakları gayet makul. sürekli iş olanağı var.
telefon numarası vermek yasak olduğundan özel mesaj atarsanız kontak bilgilerini verebilirim
hepinize sevgiler.

cnm ben ne zamandır böyle bir ek iş istiyorum ama ben izmirde oturuyorum.burda da böyle bi imkanım olabilirmi yardımcı olursan sevinirim.fuarlarda hosteslik yapabilirim.oyum 180.mesajını bekliyorum.

canim ozelden iletisime gecebilcegimiz bir mail adresi ya da numra verirsen sevinirimm bir arkadasim cok cok cok acil is ariyor.

merhaba öncelikle ilginiz için teşekkürler. işten bahsedeyim size biraz.. büyük zincir mağazalarda tattırım yapan yada promosyon dağıtan bir çok arkadaşa rastlamışsınızdır. bu şekilde ister haftasonu ister hafta içi çalışarak paranızı günlük hesaplanarak alıyorsunuz. çalışma saatleri de makul oluyor ve sürekli iş imkanı var. ek iş için veya öğrenciler için rahat bir iş imkanı.
çalışma saatleri 11-8 veya 10-7 arasında oluyor. günlük en az 35-50 arasında fiyat değişmektedir. her aktivitenin ücreti farklıdır. maaşlar ise çalışılan aktiviteden 10 gün sonra banka hesaplarına yatırılmaktadır. çalışmalar büyük zincir mağaza ve marketlerde (migros, carrefor önceliklidir) istanbul ve diğer türkiye illerde sürmektedir. hafta içi ve haftasonu sürekli iş imkanı vardır.
bu konuda çevrenizde ki tüm arkadaşlarınızı bilgilendirebilirsiniz. böylece iş veya ek iş arayışında olan bir çok arkadaşımıza ulaşmış oluruz.
telefon numarası vermek yasakmış onu özelden vereceğim. yalnız üstüste mesaj atmama izin vermiyor sistem. öyle bi sıkıntım var.. gecikmem bundan olabilir.
sevgiyle..

özlem hn söylediğiniz seyler işte sizin söylediğiniz gibi değil ücret hemen ödenmiyor.....
ayrıca çoğu şeyde lafda kalıyor .....kardeşiniz sizin söylediklerinizi çürüttü... neyse insanları meşgul etmeyin boşuna yol parası harcamasınlar

özlem hn söylediğiniz seyler işte sizin söylediğiniz gibi değil ücret hemen ödenmiyor.....
ayrıca çoğu şeyde lafda kalıyor .....kardeşiniz sizin söylediklerinizi çürüttü... neyse insanları meşgul etmeyin boşuna yol parası harcamasınlar

ben bu işten extra para kazanmıyorum. bir vakıf çalışanıyım sadece.. kardeşim de eleman arayışında.
ücret konusunda da sorun yaşamış olmanız için evvela çalışmanız gerekirdi. ama şimdiye kadar böyle bir sorun yaşanmadı.
başvurularda sizde takdir edersiniz ki fizik önemli bir konu.. bu tüm iş konularında hemen hemen geçerli.
yalnız tanıtım hosteslerin de biraz daha bakım ve fizik aranır bir şart..
konuşmayı bilmeyen ama fiziği düzgün bir çok insan bu sektörde rahatlıkla iş bulabiliyor..
ben üniversitedeyken harçlıklarımı marketlerde tanıtım elemanı olarak kazandım. hiç gocunmadım. her haftada iş bulmuştum..
yani sadece kardeşim bu sektörde diye söylemiyorum. o da sektöre böyle girdi ve yönetime kadar çıktı. isterseniz başka ajansları da araştırabilirsiniz. yada bir markete girin tattırım yapan bir gençten ajansının numarasını alın diyebilirim. büyük süpermarketler de mutlaka karşılaşırsınız bu arkadaşlarımızla..
yalnız tanıtım elemanı veya hostes olmanın ilk şartı malesef fiziksel görüntüdür.
bu konuda kendine güvenen ve bir otobüs bileti parasını kendine dert etmeyen arkadaşlar çekinmesinler.. ben iş bulmak için ne otobüs biletleri harcadım zamanında.. amacım yardımcı olmaktır.. iş arayan başka arkadaşlarımıza mani olmayın bence. bu konuyu az önce kardeşime de açtım. kardeşiniz sizinle aynı aktivitede çalışmak istese de iş için arayacaklardı.. memnun kalmadığınızı belirtmemişsiniz görüşmede.. ajanstan kaydınızı sildirebilirsiniz.
sevgiler..

Son düzenleme:
merabalar bn bu bahsettiğiniz aktivite işini her yaz yapıorum zaten we şuan öğrenciyim eğer iş warsa çalışabilirm nasıl irtibata geçeceğiz???

arkadaşlar istanbul da ajans önerisi için googledan seray tanıtım diye arama yapabilirsiniz. numaraları çıkıyor hemen. yasak olduğu için yazamıyorum. ben uzun zaman dinamik ajansta çalıştım. orayı da önerebilirim.. bir çok il ilede çalışmaları var bu ajansların.. bu arada başka illerden iş arayan arkadaşlar için farklı önerilerim de var:

internetten yaşadığınız şehirde merchandiser ilanı veren firmaları araştırın.. firmalara merchandiser (yani satış destek elemanı) sağlayan ajanslar aynı zamanda stand tanıtım elemanı da arıyorlar yüksek ihtimalle..
yada önerim daha var. büyük zincir mağazalara gidin (migros, carrefour, gima, tansaş vb.. ) ve orada tattırım yapan arkadaşlardan (yada firmaların tanıtım giysilerini giyen [ülker,efes,milka vb] reyon çalışanlarından) çalıştıkları ajansların numaralarını isteyin.. bir işe girdiniınzmi inanın devamı gelir.. ben başta numara istedim çalışanlardan.. çalıştım tüm arkdaşlarıma da önerdim.. stand hostesi olarak çalıştım üniversitede. okul bitince bir süre merchandiser olarak iş tekliflerini değerlendirdim. sonra da kendi yolumu çizmek için ayrıldm.. branşım farklıydı.. kardeşimde bu sektörde emekledi. merc elemanı oldu sonra supervisor şimdi de yönetici olarak devam ediyor.
ben daha üç sene evveline kadar haftasonları ek iş olarak devam ettiğim oldu bu tanıtım işine.. girdiğinde çıkamayası bir sektördür bu iş.. çok rahat iş bulursunuz.. iş seni bulur.. kayıtta numaramı bildirdiğimden hep iş teklifi alıyordum ajanslardan..
ve en güzel yanını söyliyeyim. başında müdür patron beklemez.. mesaisi yoktur. satış zorunluluğu yoktur tanıtım yapman kafi. ürünü satmadın diye gırtlağını sıkmazlar. ve ben paramı hep aldım sorun yaşamadım. marketler de çoğu arkdaşımız genç kadrodur üniversite öğrencileri çoğunluktadır. çok güzel arkadaşlıklarım olmuştur. birbirimizi idare etmişizdir genelde.. ve en güzeli çeşit çeşit promosyonlarım var çeyizimde ((: ne ararsan.. bardaklar tabaklar havlular.. tencereler.. (: çünkü promosyon bitince genelde bize kalırdı hediye ürünler (: kalmasa da bize de verirlerdi.. sorun yaşamadık.. çeyizimin çoğu sponsor ürünlerden diyebilirim şuanda (: hee dağıttıklarım da cabası..
herşey gönlünüzce olsun
sevgiler..

Son düzenleme:
canlar, bildiğim tüm bilgiyi bu konuda paylaştım. arkadaşlar detaylı bilgi için yada numara için mesaj atıyolar ama birine mesaj attıktan sonra sistem izin vermiyor ikinci mesaja.
detaylı bilgi için googledan seray tanıtım diye aratıp telefon ile danışabilirsiniz(forumda yasak olduğu için paylaşamıyorum). sürekli bay ve bayan eleman aranıyor..

marketlerde rastladığınız tanıtım elemanlarından da ajans numaralarını sorabilir ve danışabilirsiniz.
her ilde bu tür çalışmalar oluyor. küçük bir araştırma ile ulaşabilirsiniz.

sevgiler,

sılm ben izmirde oturuyorum tanıtım elemanı olarak çalışmak istiyorum sanırım kardeşin bu işlerle ilgileniyo

selamlar özlem hnm

bende izmirde oturuyorum seray ajansın yerini öğrendim ve arayıp görüştüm cumart.gidip cv bırakıcam.yalnız bişey öğrenmek istiyorum parayı günlük olarakmı veriolar toplam olarakmı veriolar , birde ssk+yemek+yol gibi olanakları sağlıyolarmı????
cevaplarsanız sevinirim.şimdiden tşk.

selamlar özlem hnm

bende izmirde oturuyorum seray ajansın yerini öğrendim ve arayıp görüştüm cumart.gidip cv bırakıcam.yalnız bişey öğrenmek istiyorum parayı günlük olarakmı veriolar toplam olarakmı veriolar , birde ssk+yemek+yol gibi olanakları sağlıyolarmı????
cevaplarsanız sevinirim.şimdiden tşk.

ben istabulda ki büroyu bahsetmiştim. (eğer isim benzerliği değil ise) diğer büro, şube ve firmaların prosedürlerini bilmiyorum. ama genel bilgi vermem gerekirse;

günlük paranız birikir.. en fazla 30 iş günü sonra alırsınız ücretinizi.. yada bir hafta sonra.. her firmanın ayrıdır.. içinde yol parası ve yemek hesaplıdır.. yalnız! bazı marketler kendileri ayrı yemek verirler her personele.. mesela maxi marketler, istanbul selam marketler, kiler marketler vs.. (benim çalştığm sene bunlar vardı şimdiki durumdan haberim yok) gibi ayrıca promosyon ve firma elemanlarına yemek veren marketler vardır.
bazı marketler sigortasız eleman çalıştırmaz.. (örneğin carrefour günlük sigorta ister)

yemek ve sigorta görev alınan markete, ücret ve yol ise ajanslara bağlıdır.

Son düzenleme:
Back