Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Elektrikli SüpürgelerACİL elektrik süpürgesinde lg mi philips mi
arkadaslar yakında evlenıcem elektrik süpürgeme acilen karar vermem gerekıyor LG mi yoksa philips mi her ikisinde de sectiğim model fiyatları aynı. yarın diğer eşyalarla beraber alınacak o yuzden acilen yorumlarınızı beklıyorum
benimki lg ve memnunum. toz torbasız olanlardan. (çamaşır mak. buzdolabı ve tv de lg)
filtresi bi kere yıkadığım için bozuldu (benim hatam) değiştirttim.
onun dışında canavar gibi çalışıyor.
canim ikisi arasinda mi secmek zorundasin .bu dediklerini bilmiyorum ama benim makinem beko ve 7 senedir cok memnunum. Gerci simdi uretiliyor mu bilmiyorum ama bi arastirmak istersen
Sakın lg alma iki ay önce aldım hemde pahalı bir modeliydi.hemen kırıldı servisi aradım markanın kendi arızası dışında herşey ücret kapsamında neyse gelip aldılar sonra bana 3 cm ilk kırılan bir parça için 45 lira çıkardılar ama tam 40 gün bekledim gidip aldım sonra hortumu açıldı yırtıldı gibi yine aradım gelip aldılar sonra 110 lira ücret çıkardılar istemedim gidip bekodan bir model aldım çok memnunum.internertten araştırdım çok fazla şikayet alıyormuş bu lg markası
İsim yapmış çok gözde markalarda olsa,belli başlı ürünlerinde iyilerdir diye düşünüyorum ben.Yani şöyle söyleyeyim,LG kaliteli bir markadır ama beyaz eşyalarda.Ben toplu olarak bir markadan almadım mesela eşyalarımı.Hepsi farklı markalar...
Ben lg diyorum. Beyaz esyalarimla birlikte hediye verdiler ilkte tereddütlerim vardı nasıl diye ama geldi hemen denedim kullanınca anladım harika bişey. Boyutlarida kucuk oluyo heryere sigiyo LG beyaz eşyada harika. Annemde bosh un var hiç iyi degil.
philipsin hangi modeli peki bunuda söylerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz sanırım herkesçe bilinen en iyi ürünü maraton ise on numara bi ürün kesinlikle o deriz ama farklı bi modeliyse sen iki süpürgeninde modellerini ver bizeki daha net konuşabilelim.. ben philipse çok baktım ama sonunda dayanamayıp rowenta Ro8221 aldım.. tipini sevdim bide sessiz diye hoşlaştım kız o kadar dil döktü maraton için ama ben caymadım inşallah pişman olmam..
Phılıps maraton sanırım 750 civarında filandı ona o parayı verene kadar biraz daha üzerine koy taksit filan pahalı ama dyson al derim çok üst seviyede almama gerek yok 2.300 fiyatlı olanda var ama o evde hayvan besleyenler için biz 1.300 gibi bir fiyata aldık en yeni modeli değil ama mükemmel çekiyor halımın rengi değişti resmen. Filtre süngerini yıkayabiliyorsun ömür boyu. Toz torbasız. Boruları çok kolay sökülüp takılıyor bir süpürüyorum bir hafta ev süpürmüyorum kız evde toz namıma bir şey kalmaz demişti gerçekten öyle. Ama alamam diyorsanız phılıps maraton bence bende ikisi arasında kalmıştım.