acil duphaston ilacı kullandıktan sonra......

pembekzm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
211
7
118
slm arkadaslar kasım 14 te yumurtalık kisti ameliyatı oldum laporoskopi ile. 1 hafta sonra normal regl günümdü oldum fakat bu ay regl olmadım doktora gittim yumurta çatlamadığı için ameliyat olduğum yumurtalığımda 3 cm gene kist oluşmuşş fakat bu kist regl olmam için bi engel olmadığını ve 2 sene gibi uzun bi süre yasmin kullandığım için onun bi etkisinin olabileceğini ve hormonlar değiştiğini falan söledi. duphaston adet söktürücü verdi bu ilacı bitrdikten ne kadar süre beklemem gerekir hiç belirti yok son 2 hapım kaldı merak ediyorm doktor olursun dedi ama ilacı bitirdikten hemen sonra mı yoksa 1 hafta falan mı???? acil cevaplarınızı bekliyorm.

Canim benimde adetim gelmei ve doktora gittim bn hamilelikten süpheleniyordum kan testi yaptirdim 1.20 cikti hala icimde bi seuphe var ama bilmuyorum nyse doktor ultrasondan baktı 3cm buyuklugunde kist var dedi bana da duphaston yazdi onu kullaniyorum simdi. Hap bitince adetim gelirmi ddim gecikebilir dedi gecikme yapiyomuş ama 5in altindaki kistler iyi huyluymus..bakalim artik hap bitince gorucez

Canm kafna takma strestende gelmeyebilir bende laporoskopi ile kist ameliyatı oldum allaha sukur iyiym bir sıkntm yok hem o kisti belkide ilaçla eritirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…