• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8.5 ay sonra 3.ye hamile kalmak..

Teşekkür ederim.Allahtan gelen hoşgelmiş.Bana verilen bu nimete sahip olmak icin ömrünü harcayanlar var.kıymetini bilmek ve şımarıklık yapmamak lazım.

Madem nimet olarak düşünüyorsunuz neden '' bir derdim var'' bölümüne konu açtığınızı ve derdinizim tam larak ne olduğunu sorabilir miyim. Tamam kötü şeyler yaşamışsınız ama geride kalmış hem korkularım var diyorsunuz hem de böyle diyorsunuz doktor kontrolü altında zaten birşey olmaz ne duymak istediniz buradan onu anlamadım.3 çocuğunuz artık nelere dikkat etmeniz gerektiğini de biliyorsunuz zaten.

Madem nimet olarak düşünüyorsunuz neden '' bir derdim var'' bölümüne konu açtığınızı ve derdinizim tam larak ne olduğunu sorabilir miyim. Tamam kötü şeyler yaşamışsınız ama geride kalmış hem korkularım var diyorsunuz hem de böyle diyorsunuz doktor kontrolü altında zaten birşey olmaz ne duymak istediniz buradan onu anlamadım.3 çocuğunuz artık nelere dikkat etmeniz gerektiğini de biliyorsunuz zaten.
Bak canim şöyle açiklayayim.bir derdim var kismina açmış olabilirim.Başlik secimim dogru yer olmayabilir.Ama benim derdim tekrar hamile olmak değil.Çocuklarima yeterli olamamak.ayrıca kan uyuşmazligim var.kilolu hamileyim.yakin arayla hic hamile kalmadim.her hamilelik ayni olmaz bunu bilirsin.Basima ne gelecek bilmiyorum.Benim yaşadigımı tecrube eden vardir diye bilgi alışverişi olarak yazdim.

Ben her hamile oldugumu dusündugunde kadinlar klubunde dolaşırım.belki benim gibi biri bu yaziyi okur yanlız olmadigini anlar.yada biri tecrübelidir ard arda hamile kalmaya vede sezeryan doğuma.normal olsa zaten hic sorun degil.sen annemisin bilmiyorum ama istersen 10.cocugunu dogur.hormonlardanmı bilinmez,herseyi unutuyosun.Sanki acemi oluyosun.birinin sana bunu hatirlatmasi lazim ne bileyim güç vermesi lazim.dua almak istiyorum belki.

Ben çocuklarına üzüldüm çünkü peşpeşekücücük yaşta kardesi olan çocuklar ne yazıkkki anne baba ilgisini yeteri kadar göremiyo
Ee haliyle iki üç çocukta anne baba yetişemiyo ondan yani..benim bebek kardesi olan öğrencilerim genelde mutsuzdu kardesini kıskandıgı için ve annenin daha çok bebekle ilgsinden ötürü

Önceki hamileliğinizde uçak yolculuğu ardından otobüs ardından 6 saat gezmek falan hem de 7 yaşında çocukla kendiniz erken doğuma davetiye çıkarmışsınız sonrası da zorlu geçmiş ve çocuğunuz daha çok küçük korunabilirdiniz diye düşünüyorum. Şu an yapacak birşey var mı yok peki biz ne diyelim şimdi?
BRAVOO AFFERİM SANA MÜKEMMEL ANNE.Benim evlatlarim heeseyden kiymetli.doktor bana o raporu vermeseydi senin icin riskli deseydi kipirdamazdim heralde.Bana rapor verilmis ki uçmusum.Başkalarıni ezerek yücelemezsin.ya hayir konusun ya susun.Kinama başina gelmeden ölmezsin.

Ben çocuklarına üzüldüm çünkü peşpeşekücücük yaşta kardesi olan çocuklar ne yazıkkki anne baba ilgisini yeteri kadar göremiyo
Ee haliyle iki üç çocukta anne baba yetişemiyo ondan yani..benim bebek kardesi olan öğrencilerim genelde mutsuzdu kardesini kıskandıgı için ve annenin daha çok bebekle ilgsinden ötürü
Haklisin biraz kizimla sorun yaşiyoruz.Ama ustesinden gelmeye başladik.herseye onuda dahil ederek.ondan yardim isteyerek aştik biraz.ilgin icin tesekkürler.

Sana şuan kızamıyorum bile..öncelikle şunu diyeyim ya 2 saatlik yolculuk yapıp evime dönecektim yada yarimsaat yolculuk yapip hastaneye en yakin arkadaşimda kalcaktim.Kaldıkı doktor 2 saatlik yol yapmamı önermedi.hastaneye yakin olmamı soyleyen doktor zaten.2 cocugum icin defalarca korunmasız iliskiye girdim.Aylarca hamile kalamadim.Bu öle şıp diye olan bişey değil.Bir kerede ilk defa hamile kaldim.Bilmiyorum anlatabildimmi?
Doğruyu söyleyen herkese kızmışsınız bana da kızabilirdin bana göre hava hoş. Allah kolaylık versin sana . Siz her konuda tecrübelisiniz ama korunma konusunda değilsiniz. Ona da çözüm bulursunuz inşallah

İki numarada çok küçükmüş ama üstesinden gelirsin
İlk doğumum ve sonrası çok çektim sezaryen yerinden
Hala aklıma geldikçe sızlıyor sanki ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum

İki numarada çok küçükmüş ama üstesinden gelirsin
İlk doğumum ve sonrası çok çektim sezaryen yerinden
Hala aklıma geldikçe sızlıyor sanki ama güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum
Doğruyu söyleyen herkese kızmışsınız bana da kızabilirdin bana göre hava hoş. Allah kolaylık versin sana . Siz her konuda tecrübelisiniz ama korunma konusunda değilsiniz. Ona da çözüm bulursunuz inşallah
La havle vela kuvvete illa billahi aliyül azim.

Bugün kime kapak yapsam diye yaşayan insanlar ,bana bisey yazmak için kiymetli parmaklarini yormasinlar.Bana temiz kalpli iyi niyetli insanlar yazsın iyi seyler duymaya ihtiyacım var.uslübünü düzgün tutan iyi niyetle olumsuz bile yazsa kızmiyorum.sirf yazmış olmak icin yazan.Yada tirubunlere oynayan insanlara tersim sadece.Herkez fitratinca yaklaşir.Sen iyi olursan herkez iyi olur.Dunya seni odüllendirir.Ama kötü olursan anca mutlu insanlara uzaktan bakarsın.Herkez mutlu ,hekez sağlıklı olsun ve herkez iyi bir hayat yaşasın..

Back