benim tavsiye edebileceğim erkek
Kızlar,İstanbul Avrupa Yakasında güvenilir işinin ehli bayan bir kadın doğum uzmanı arıyorum.
Durum biraz acil.
Özel muayenehane' de veya Hastahanede çalışıyor olabilir. Güvendiğiniz,ben gidiyorum çok memnunum dediğiniz biri varsa bana da yardımcı olur musunuz?
İletişim bilgileri ve muayene ücretini de yazarsanız sevinirim.
Teşekkür ediyorum şimdiden
Bayan olmasını istiyorum canım çekiniyorum da ben biraz...
tvsiyeleri okumadım ama zuhal hanımı tavsiye ederim
zuhal özgit
Abide-i Hürriyet Cad. No:281 Kat:3 D:8 ŞİŞLİ. Şehir, İSTANBUL. Telefon, 0 212 240 16 81
sıkıntın ne ? benimki prof iyiki ona rastlamışım diyorum. İşin duayeni olsun erkek olsun derim ben kadınların kaprislerinden ukalalıklarından bıktım artık
muayene ucreti 150tl diye hatırlıyorum, cok seker anlayışlı bir bayan insanı rahatlatıyor ve işinin ehlidir ama isteğiniz nedir bilmiyorum söylemek isterim ki kurtaj yapmıyor, abisine havale ediyor; serdar koç tüp bebek uzmanı ama konusursanız kurtaj yapıyor serdar bey bu da bir ekstra bilgi belki lazım olur.
muayene ucreti 150tl diye hatırlıyorum, cok seker anlayışlı bir bayan insanı rahatlatıyor ve işinin ehlidir ama isteğiniz nedir bilmiyorum söylemek isterim ki kurtaj yapmıyor, abisine havale ediyor; serdar koç tüp bebek uzmanı ama konusursanız kurtaj yapıyor serdar bey bu da bir ekstra bilgi belki lazım olur.
haaa bu arada ben hamileyken gittim çok işinin ehlidir,ondan bundan duymadım direk muayenelerime onla başladım ama sonradan pahalı geldiği için 3.aydan sonra başka doktora gectim her ay 150Tl veremedim(
Yok canım ne kürtajı Allah korusun muayene olucam :) Teşekkür ediyorum. Bulunduğum yere biraz uzak ve normalde araştırdığım muayene ücretleri 50-100 TL civarı biraz tuzluymuş. Öğrenciyim. Normal midir o fiyat,gerçekten pahalı mı?
zuhal hn gibi iyi bir doktor için normal ama bide nazife alsahin hn var onun numarası var fakat su anda nerde calısıyor bilmiyorum genelde gaziosmanpaşa civarında özel hastanelerde çalışıyordu o da cok tatlı bir bayandır ablamın doktoruydu, telefonu 05324570176 arayıp muayene ucretini ve nerde calıstıgını sorabilirsin.
zuhal hn gibi iyi bir doktor için normal ama bide nazife alsahin hn var onun numarası var fakat su anda nerde calısıyor bilmiyorum genelde gaziosmanpaşa civarında özel hastanelerde çalışıyordu o da cok tatlı bir bayandır ablamın doktoruydu, telefonu 05324570176 arayıp muayene ucretini ve nerde calıstıgını sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?