• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil (!) Doktor tavsiyesine ihtiyacım var

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar,İstanbul Avrupa Yakasında güvenilir işinin ehli bayan bir kadın doğum uzmanı arıyorum.

Durum biraz acil.

Özel muayenehane' de veya Hastahanede çalışıyor olabilir. Güvendiğiniz,ben gidiyorum çok memnunum dediğiniz biri varsa bana da yardımcı olur musunuz?

İletişim bilgileri ve muayene ücretini de yazarsanız sevinirim.

Teşekkür ediyorum şimdiden

Son düzenleme:
Kızlar,İstanbul Avrupa Yakasında güvenilir işinin ehli bayan bir kadın doğum uzmanı arıyorum.

Durum biraz acil.

Özel muayenehane' de veya Hastahanede çalışıyor olabilir. Güvendiğiniz,ben gidiyorum çok memnunum dediğiniz biri varsa bana da yardımcı olur musunuz?

İletişim bilgileri ve muayene ücretini de yazarsanız sevinirim.

Teşekkür ediyorum şimdiden

tvsiyeleri okumadım ama zuhal hanımı tavsiye ederim
zuhal özgit

Abide-i Hürriyet Cad. No:281 Kat:3 D:8 ŞİŞLİ. Şehir, İSTANBUL. Telefon, 0 212 240 16 81

tvsiyeleri okumadım ama zuhal hanımı tavsiye ederim
zuhal özgit

Abide-i Hürriyet Cad. No:281 Kat:3 D:8 ŞİŞLİ. Şehir, İSTANBUL. Telefon, 0 212 240 16 81

muayene ucreti 150tl diye hatırlıyorum, cok seker anlayışlı bir bayan insanı rahatlatıyor ve işinin ehlidir ama isteğiniz nedir bilmiyorum söylemek isterim ki kurtaj yapmıyor, abisine havale ediyor; serdar koç tüp bebek uzmanı ama konusursanız kurtaj yapıyor serdar bey bu da bir ekstra bilgi belki lazım olur.

sıkıntın ne ? benimki prof iyiki ona rastlamışım diyorum. İşin duayeni olsun erkek olsun derim ben kadınların kaprislerinden ukalalıklarından bıktım artık

Muayene olmak istiyorum canım. Bir kaç gündür rahatsızım. Bayan olmasını isteme nedenimde vajinal muayene deniyor sanırım. Ondan da yaptırmak istemem.Çekiniyorum biraz

muayene ucreti 150tl diye hatırlıyorum, cok seker anlayışlı bir bayan insanı rahatlatıyor ve işinin ehlidir ama isteğiniz nedir bilmiyorum söylemek isterim ki kurtaj yapmıyor, abisine havale ediyor; serdar koç tüp bebek uzmanı ama konusursanız kurtaj yapıyor serdar bey bu da bir ekstra bilgi belki lazım olur.

Yok canım ne kürtajı Allah korusun muayene olucam :) Teşekkür ediyorum. Bulunduğum yere biraz uzak ve normalde araştırdığım muayene ücretleri 50-100 TL civarı biraz tuzluymuş. Öğrenciyim. Normal midir o fiyat,gerçekten pahalı mı?

haaa bu arada ben hamileyken gittim çok işinin ehlidir,ondan bundan duymadım direk muayenelerime onla başladım ama sonradan pahalı geldiği için 3.aydan sonra başka doktora gectim her ay 150Tl veremedim :((

haaa bu arada ben hamileyken gittim çok işinin ehlidir,ondan bundan duymadım direk muayenelerime onla başladım ama sonradan pahalı geldiği için 3.aydan sonra başka doktora gectim her ay 150Tl veremedim :((

Bende öğrenciyim. Biraz pahalıymış gerçekten.

Yok canım ne kürtajı Allah korusun muayene olucam :) Teşekkür ediyorum. Bulunduğum yere biraz uzak ve normalde araştırdığım muayene ücretleri 50-100 TL civarı biraz tuzluymuş. Öğrenciyim. Normal midir o fiyat,gerçekten pahalı mı?

zuhal hn gibi iyi bir doktor için normal ama bide nazife alsahin hn var onun numarası var fakat su anda nerde calısıyor bilmiyorum genelde gaziosmanpaşa civarında özel hastanelerde çalışıyordu o da cok tatlı bir bayandır ablamın doktoruydu, telefonu 05324570176 arayıp muayene ucretini ve nerde calıstıgını sorabilirsin.

zuhal hn gibi iyi bir doktor için normal ama bide nazife alsahin hn var onun numarası var fakat su anda nerde calısıyor bilmiyorum genelde gaziosmanpaşa civarında özel hastanelerde çalışıyordu o da cok tatlı bir bayandır ablamın doktoruydu, telefonu 05324570176 arayıp muayene ucretini ve nerde calıstıgını sorabilirsin.

Çok sağol canım :)

ha birde turkiye hastanesinde iyi bir bayan var ismini unuttum hastaneyi arayıp sorarsın oranın muayene ucretleri 50-100 arasında galiba, bayan biraz suratsızdı ama işinde iyi bir doktordu sen araştır istersen cnm iyi geceler.

ben sağlığa harcanan paraya acımam ama tabiki de çok fahiş fiyatlar olursa gitmem.ama özelde 150 tl çok değil bence gayet normal geldi bana..

Back
X