• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil !!! doğum kontrol hap saati değiştirme

distancee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
351
1
96
Diğer
kızlar kafama takılan bir sorun var eğer bir cevap bulamazsam doktora gidicem

ben microgynon kullanıyorum her gün sabah 11de içiyorum ilacımı yarın malum ramazan ilacın saatini değiştirmem gerek niyetli olucam çünkü nasıl bir yol izlemeliyim bilginiz var mı?

ayyy aynı sorun bendede var. ben dün değiştirdim. sabah 1 de içiyordum akşam 9 a aldım. birşey olmaz diye düşünüyorum ama daha önce deneyen varsa arkadaslar lütfen yardım

Birşey olmaz arkadaşlar. Ben hep unutuyorum,aklıma geldikçe alıyorum. Doktoruma sorduğumda hergün 1 tane aldıktan sonra sorun olmaz demişti.

iftartan sonra yutarsınız bir sorun olmaz gün içinde 1 tane almanız yeterli olur.dr.söylediydi.

banada özellikle aynı saatte almalısın demişlerdi ama ilk zamanlar çok ağrım oluyordu 2. dönemde yani kullanmaya başlayışımın 2. ayında farklı bi saate al uykuda ağrıyı hissetmezsin demişti.teşekkür ederim yardımlar için başka bilgisi olanlar da bizimle paylaşırsa çok sevinirim

canım bence sahurda içmeye başla.
bundan sonra da ramazan boyunca sahurda içmeye devam edersin
bugün 11 de içtin gece 4 gibi içersin.
ertesi gün de 4 te içersin bi düzene girmiş olur.

iftarı beklersen zaman biraz uzar, bence sahur en iyisi.

arkadaşım bence ilaç saatini öne çek.
bugün sabah 11 de içtiysen sahurda 4-4 buçuk gibi iç. sahura kalkma alışkanlığın yoksa sonraki yine o gün gece yatmadan önce falan içersin böylece birkaç saat beri beri çek.
Ondan sonra da akşam saatlerinde sabitlersin.,

ileri kaydırma iyi değil benim anladığım kadarıyla.
prospektüs bayağı uzun-tatlicadiarzu-

neden hapınızı akşam içmiyorsunuz benimki saat 10 da ramazan bile gelse etkilemiyor.3 yıldır hep aynı saat.o zaman değiştirmeye gerek kalmaz yerimseniben

KAHVEKOLİK tabi canım en doğrusu ikidebir saat değiştirmeye gerek yok en uygun saat 10 -11 gibi doktor zaten bana demişti yatmadan önce al dedi

kızlar bu doğum kontrol hapını içerken tablet bitmeden kesince gelen kanama ne kadar sürüyor? ve normal adet olunması gereken günde adet olunuyormu yoksa bu görülen kanama adet kanaması mı oluyor

canım benim kullandığım ilk ay 17 gün ara kanamam olmuştu bunun 4 günü de normal adetimdi 2. ktı bitmek üzere ve hala kanamam olmadı bitince olucak sanırım öyle bekliyorum ben bırakınca kanama olduğunu ilk senden duydum

distancee dogum kontrol haplarını 21 gün kullanırsın 7 gün bırakırsın o 7 gün içinde az da olsa adet kanaması gelir.sonra 8. gün 2. kutuya başlanır.kaydirigubbakcemile4

distancee dogum kontrol haplarını 21 gün kullanırsın 7 gün bırakırsın o 7 gün içinde az da olsa adet kanaması gelir.sonra 8. gün 2. kutuya başlanır.kaydirigubbakcemile4

o şekilde kullanıyorum zaten canım 2. kutum bitti dün gece 7 gün aram var şimdi fakat regl olmadım ilk 3 ay olurmuş böyle düzensizlikler

bende yeni kullanmaya başladımda bi sorum olacak. birinci kutunun sonunda yedi gün ara veriyoruz ya o dönemde adet olmamız gerekirmi yani ikinci kutuya adetimizin illa ilk günü denk gelcek diye bişey varmı? birde aç tok farkedermi. korumayacak diye çok endişeleniyorum.

hapı tok karna alırsan iyi olur yoksa miden bulanabilir.hapın 1 kutusu bitince 7.günü akşam al hapı adet gelsin gelmesin önemli değil almak zorundasınyerimseniben

Back
X