Biblodeniz, öncelikle evlilik gibi çok önemli bir karar almışsın, hayırlısı olur senin için umarım. Diyet için öneri istemişsin.
Ben 2 ayda 11 kilo verdim diyetisyen eşliğinde. Sana faydası olabileceğini düşündüğüm bazı tüyolar vermek isterim, umarım işine yararlar.
Öncelikle senin kansızlık problemin olmuş, bu yüzden kepekli ekmek değil çavdar ekmeği tüketmende yarar var.2 dilim yiyebilirsin, kahvaltı altın öğün unutma:) öğleye kadar arada ya bir meyve veya 3 tam ceviz içi veya 6 adet kavrulmamış çiğ badem tüket. Öğlen ve akşam ekmek yok. Haftada 2 gün balık ızgara 2 gün 4 köfte kadar et veya tavuk.3 günde sebze (1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı sıvı yağla hazırlanacak) günde 3 bardak yeşil çay. 2 bardak doğadan'ın tarçın-karanfil çayı. Ve günde 1.5 litre su mutlak içilecek. Akşam 7.30 dan sonra ağza birşey girmeyecek. Öğlenle akşam arasında 2 ara öğün yapabilirsin. Ya light yoğurt veya 2 grisini olabilir. Sakın spor yapmak için kendini hırpalama. Sadece günlük aktiviteni arttırmaya çalış. Merdiven çık, küçük yürüyüşler yap.
Eminim yapabilirsin, ben yapabiliyorsam inan herkes yapar. Amacını aklından çıkarmazsan bu seni motive eder.