Acil çözüm bulmam lazım, çıldırmak üzereyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bortecineee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
2.702
5.230
158
Hanımlar yine mantar oldum ve çıldırmak üzereyim, çok feci kaşınıyor. Baticon sirkeli su ve travazol sürdüm ama travazol sürdükçe daha da kaşınıyor çıldırıcam kaşıntısına. Eşim de kaşınıyor ama benim kadar takmıyor, çocuk da istiyoruz, bunun için polip ameliyatı oldum ama ameliyat olalı nerdeyse 3 ay olacak bir tık yok üstüne bir de mantar olunca iyice moralim bozuldu. Mantar enfeksiyonu spermleri öldürüyormuş heralde. Adetime de daha 2 hafta var neredeyse ne yapayım sizce... Doktora gidebilsem gidicem ama korona bulaşacak diye korkuyorum.

Çok fazla kaşıntı varsa durum ciddi , malesef doktora gitmekten başka çare yok kendiniz çözüm bulmaya çalışıyorsunuz ama daha da kötü olabilir

Mantar vajinanızda mı? Oraya mı batticon, sirkeli su sürüyorsunuz? Oranın sabunla bile yıkanmaması gerekiyor biliyorsunuz değil mi, ph değerinin bozulmaması için? Şu yaptıklarınız mantara daha çok davetiye çıkarıyor olabilir. Hiçbir şey sürmeyin ve doktora gidin. Bunun başka yolu yok. Ne yazık ki vajinal mantarlar epey inatçı olabiliyor. Bir arkadaşım 2 sene uğraştı geçsin diye.

Travazol bende daha çok kaşıntı yapıyor ben anestol diye bir krem kullandim tamamen geçti yillardir o gün bugundur kaşıntı nedir bilmem tavsiye ederim canım çok can sıkıcı bir durum kim sorsa bu kremi tavsiye ederim geçmiş olsun

Zaten sorunda şu ben yıllardır çekiyorum her seferinde ya sadece travazol verdiler ya da hapla travazol evlendikten sonra da fitil ve travazol. Ama yine oldu. Hep kuru tutmaya çalışıyorum özen gösterşyoeum sabun zaten sürmüyorum ama daha önceden baticonun üzerinde candida albicans a etkilş olduğu yazıyordu o yüzden onunla pansuman yapıyorum peçeteye sürüp şimdi rahatladı biraz.

Vicks sür canm bende olmuştumç. Bi arkadaşım tavsiye etti ilk saçma geldi vicks ne alaka diye ama ciddeb çok aşırı iyi geliyor hemen geçiriyor.. Kaşıntıyı anında kesiyor ve temizliyor o bölgeyi.. Mutlaka yap inan bana dua edeceksin canm çok etkili

Çok fazla kaşıntı varsa durum ciddi , malesef doktora gitmekten başka çare yok kendiniz çözüm bulmaya çalışıyorsunuz ama daha da kötü olabilir
Eşime diyorum geçmezse doktora gidicem, herşeye doktora gidiyor her ilacı kullanıyorsun ondan oluyor, diyor.

Vi
Vicks yakmaz mı

Cok mantikli gelmeyebilir ama benim de kaşındığım oluyordu bazen. Makyaj pamuklarini elma sirkesi ve suyla ıslatıyordum iki pamugu dis genital bölgeye koyup oylr yatıyordum. Iyi geliyordu.

Eşime diyorum geçmezse doktora gidicem, herşeye doktora gidiyor her ilacı kullanıyorsun ondan oluyor, diyor.
Ne öneriyormuş peki? Doktora gitmek dışındaki tek alternatifiniz doktorunuzu değiştirip, başka doktora gitmek olabilir bana göre. Ama zor bir şey, kendim yaşamadım ama dediğim gibi arkadaşım çok çekti. Bir de bünye meselesi sanırım, bazılarında sık sık tekrarlayabiliyormuş, sizin özen göstermenizden bağımsız olarak. Bu arada eşinizden bulaşıyor olma ihtimali de var, onun da doktora görünmesi gerekir. Bildiğim kadarıyla bu gibi durumlarda çiftler birlikte ilaç kullanıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…