- 1 Kasım 2019
- 2.702
- 5.230
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Çok fazla kaşıntı varsa durum ciddi , malesef doktora gitmekten başka çare yok kendiniz çözüm bulmaya çalışıyorsunuz ama daha da kötü olabilirHanımlar yine mantar oldum ve çıldırmak üzereyim, çok feci kaşınıyor. Baticon sirkeli su ve travazol sürdüm ama travazol sürdükçe daha da kaşınıyor çıldırıcam kaşıntısına. Eşim de kaşınıyor ama benim kadar takmıyor, çocuk da istiyoruz, bunun için polip ameliyatı oldum ama ameliyat olalı nerdeyse 3 ay olacak bir tık yok üstüne bir de mantar olunca iyice moralim bozuldu. Mantar enfeksiyonu spermleri öldürüyormuş heralde. Adetime de daha 2 hafta var neredeysene yapayım sizce... Doktora gidebilsem gidicem ama korona bulaşacak diye korkuyorum.
Travazol bende daha çok kaşıntı yapıyor ben anestol diye bir krem kullandim tamamen geçti yillardir o gün bugundur kaşıntı nedir bilmem tavsiye ederim canım çok can sıkıcı bir durum kim sorsa bu kremi tavsiye ederim geçmiş olsunHanımlar yine mantar oldum ve çıldırmak üzereyim, çok feci kaşınıyor. Baticon sirkeli su ve travazol sürdüm ama travazol sürdükçe daha da kaşınıyor çıldırıcam kaşıntısına. Eşim de kaşınıyor ama benim kadar takmıyor, çocuk da istiyoruz, bunun için polip ameliyatı oldum ama ameliyat olalı nerdeyse 3 ay olacak bir tık yok üstüne bir de mantar olunca iyice moralim bozuldu. Mantar enfeksiyonu spermleri öldürüyormuş heralde. Adetime de daha 2 hafta var neredeysene yapayım sizce... Doktora gidebilsem gidicem ama korona bulaşacak diye korkuyorum.
Kuru tutmaya çalışıyorum iyice kuruluyorum.Doktora gidin önlemlerinizi alın kuru tutmaya çalışın ..
Zaten sorunda şu ben yıllardır çekiyorum her seferinde ya sadece travazol verdiler ya da hapla travazol evlendikten sonra da fitil ve travazol. Ama yine oldu. Hep kuru tutmaya çalışıyorum özen gösterşyoeum sabun zaten sürmüyorum ama daha önceden baticonun üzerinde candida albicans a etkilş olduğu yazıyordu o yüzden onunla pansuman yapıyorum peçeteye sürüp şimdi rahatladı biraz.Mantar vajinanızda mı? Oraya mı batticon, sirkeli su sürüyorsunuz?Oranın sabunla bile yıkanmaması gerekiyor biliyorsunuz değil mi, ph değerinin bozulmaması için? Şu yaptıklarınız mantara daha çok davetiye çıkarıyor olabilir. Hiçbir şey sürmeyin ve doktora gidin. Bunun başka yolu yok. Ne yazık ki vajinal mantarlar epey inatçı olabiliyor. Bir arkadaşım 2 sene uğraştı geçsin diye.
Vicks sür canm bende olmuştumç. Bi arkadaşım tavsiye etti ilk saçma geldi vicks ne alaka diye ama ciddeb çok aşırı iyi geliyor hemen geçiriyor.. Kaşıntıyı anında kesiyor ve temizliyor o bölgeyi.. Mutlaka yap inan bana dua edeceksin canm çok etkiliHanımlar yine mantar oldum ve çıldırmak üzereyim, çok feci kaşınıyor. Baticon sirkeli su ve travazol sürdüm ama travazol sürdükçe daha da kaşınıyor çıldırıcam kaşıntısına. Eşim de kaşınıyor ama benim kadar takmıyor, çocuk da istiyoruz, bunun için polip ameliyatı oldum ama ameliyat olalı nerdeyse 3 ay olacak bir tık yok üstüne bir de mantar olunca iyice moralim bozuldu. Mantar enfeksiyonu spermleri öldürüyormuş heralde. Adetime de daha 2 hafta var neredeysene yapayım sizce... Doktora gidebilsem gidicem ama korona bulaşacak diye korkuyorum.
Mantar vajinanızda mı? Oraya mı batticon, sirkeli su sürüyorsunuz?Oranın sabunla bile yıkanmaması gerekiyor biliyorsunuz değil mi, ph değerinin bozulmaması için? Şu yaptıklarınız mantara daha çok davetiye çıkarıyor olabilir. Hiçbir şey sürmeyin ve doktora gidin. Bunun başka yolu yok. Ne yazık ki vajinal mantarlar epey inatçı olabiliyor. Bir arkadaşım 2 sene uğraştı geçsin diye.
Eşime diyorum geçmezse doktora gidicem, herşeye doktora gidiyor her ilacı kullanıyorsun ondan oluyor, diyor.Çok fazla kaşıntı varsa durum ciddi , malesef doktora gitmekten başka çare yok kendiniz çözüm bulmaya çalışıyorsunuz ama daha da kötü olabilir
Vicks yakmaz mıVicks sür canm bende olmuştumç. Bi arkadaşım tavsiye etti ilk saçma geldi vicks ne alaka diye ama ciddeb çok aşırı iyi geliyor hemen geçiriyor.. Kaşıntıyı anında kesiyor ve temizliyor o bölgeyi.. Mutlaka yap inan bana dua edeceksin canm çok etkili
Bu ilaçsız geçecek birşey değil, bebek de düşünüyorsunuz kafaniza göre birşey yapmayın.Eşime diyorum geçmezse doktora gidicem, herşeye doktora gidiyor her ilacı kullanıyorsun ondan oluyor, diyor.
Yok bende öyle düşünmüştüm yakmıyor kesinlikle bi serinlik ve rahatlık veriyor hatta ilk sürdüğün anda zaten sonra iplik iplik bişeyler akıyor temizliyor ben çok şaşırmıştım etkisini görünce hemen tedavi ettiVi
Vicks yakmaz mı
Düzelmezse gideceğim hiç bekleyeemem..Bu ilaçsız geçecek birşey değil, bebek de düşünüyorsunuz kafaniza göre birşey yapmayın.
Asıl doktorun dediğini yapın ki başka bir sıkıntı olmasın
Esiniz cahil biri mi de boyle diyor ayrica onun isteğiyle mi olacak? Kendiniz gidiyorum deyin ve gidin.Eşime diyorum geçmezse doktora gidicem, herşeye doktora gidiyor her ilacı kullanıyorsun ondan oluyor, diyor.
Geçmiş olsun dikkat edin önemli bir konuDüzelmezse gideceğim hiç bekleyeemem..
Ne öneriyormuş peki? Doktora gitmek dışındaki tek alternatifiniz doktorunuzu değiştirip, başka doktora gitmek olabilir bana göre. Ama zor bir şey, kendim yaşamadım ama dediğim gibi arkadaşım çok çekti. Bir de bünye meselesi sanırım, bazılarında sık sık tekrarlayabiliyormuş, sizin özen göstermenizden bağımsız olarak. Bu arada eşinizden bulaşıyor olma ihtimali de var, onun da doktora görünmesi gerekir. Bildiğim kadarıyla bu gibi durumlarda çiftler birlikte ilaç kullanıyorlar.Eşime diyorum geçmezse doktora gidicem, herşeye doktora gidiyor her ilacı kullanıyorsun ondan oluyor, diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?