• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil çözüm bulmam lazım, çıldırmak üzereyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşli tedavi olun. İlerlemiş mantar enfeksiyonlarında ne kadar tedavi görseniz de eşiniz de tedavi olmadıkça size bulaşmaya devam eder. Eşiniz ve siz de flucan tablet alıp kullanabilirsiniz. Bir eczaneye gidip durumu anlatın yardımcı olurlar.

Hanımlar yine mantar oldum ve çıldırmak üzereyim, çok feci kaşınıyor. Baticon sirkeli su ve travazol sürdüm ama travazol sürdükçe daha da kaşınıyor çıldırıcam kaşıntısına. Eşim de kaşınıyor ama benim kadar takmıyor, çocuk da istiyoruz, bunun için polip ameliyatı oldum ama ameliyat olalı nerdeyse 3 ay olacak bir tık yok üstüne bir de mantar olunca iyice moralim bozuldu. Mantar enfeksiyonu spermleri öldürüyormuş heralde. Adetime de daha 2 hafta var neredeyse 😭😭😭 ne yapayım sizce... Doktora gidebilsem gidicem ama korona bulaşacak diye korkuyorum.
Canım suyun icine karbonata koy çişini her yapışında yıka bak geçtiğini görüceksin

Travazol bende daha çok kaşıntı yapıyor ben anestol diye bir krem kullandim tamamen geçti yillardir o gün bugundur kaşıntı nedir bilmem tavsiye ederim canım çok can sıkıcı bir durum kim sorsa bu kremi tavsiye ederim geçmiş olsun
Benim de şuan sadece kaşıntı sorunum var bu dediğiniz krem gerçekten işe yaradı mı ve ne zaman geçti

Benim de şuan sadece kaşıntı sorunum var bu dediğiniz krem gerçekten işe yaradı mı ve ne zaman geçti
1 hafta kadar ancak kullandım canım ağda öncesi de kullanılan bir ilacmis uyusturuyormus sürüldüğü yeri benimde hemen geçiyordu kaşıntısı sonrasında hiç olmadı kasintin çoksa sürekli kullan geçer ins Allah herhangi bir yan etkisi de yok bildiğim kadarıyla geçmiş olsun çok zor bı durum

Hastaneye gidemiyorsaniz aile hekimi ne gidin yarın bayram tatili girmeden en azından ilaç verir hapı ve kremi var kadin doğuma gitmeniz gerekmiyor. Fazla geciktirmeyin bence

Hanımlar yine mantar oldum ve çıldırmak üzereyim, çok feci kaşınıyor. Baticon sirkeli su ve travazol sürdüm ama travazol sürdükçe daha da kaşınıyor çıldırıcam kaşıntısına. Eşim de kaşınıyor ama benim kadar takmıyor, çocuk da istiyoruz, bunun için polip ameliyatı oldum ama ameliyat olalı nerdeyse 3 ay olacak bir tık yok üstüne bir de mantar olunca iyice moralim bozuldu. Mantar enfeksiyonu spermleri öldürüyormuş heralde. Adetime de daha 2 hafta var neredeyse 😭😭😭 ne yapayım sizce... Doktora gidebilsem gidicem ama korona bulaşacak diye korkuyorum.
Kendi kendinize zarar verebilirsiniz. Güzelce önleminizi alıp hastaneye gidin derim. Kültür falan yaptırıp baksınlar bir. Binbir çeşit mantar var ve hepsinin türlü türlü etkileri var. Kafanıza göre sirkeli su falan kullanmaniz çok yanlış. Güzelce önlem alıp doğru hastaneye... Gelir gelmez de evdeki kimseyle temasa girmeden direkt duşa atın kendinizi

1 hafta kadar ancak kullandım canım ağda öncesi de kullanılan bir ilacmis uyusturuyormus sürüldüğü yeri benimde hemen geçiyordu kaşıntısı sonrasında hiç olmadı kasintin çoksa sürekli kullan geçer ins Allah herhangi bir yan etkisi de yok bildiğim kadarıyla geçmiş olsun çok zor bı durum
Çok teşekkür ederim demiycem canım Bi de şuan regl oldum bilmiyorum çıldırmak üzereyim

Benimde yıllardır süregelen sıkıntım genelde Antibiotik kullanırsam olurdu şuan probiotik takviyesi almama rağmen iki gündür yırtmak istiyorum. Eczaneden eski yazılan fitilden aldım bakalım çare olur inşallah.anestol krem var evde uyuşturuyor sürülen bölgeyi kaşınmaması için yarın deneyeceğim

za
zalain diye bi krem var %2 antıbıyotıklı sanırım 3 günde mantaımı iyilleştiriyor. sonrad sıcak su dolu kovaya otur
bana çok iyi gelmişti

Ne ilaç kullandıysam geçmedi mantar bende geçen sene polip ameliyatı oldum 1. Sene dolduğunda hamile kalmıştım kafayı ona takma ama doktora git mutlaka batikon vs ile geçen birşey değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back