• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Acil çocuk kıyafetleri lazım!...

hewwin

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
33
1
611
46
İstanbul
merhaba acil 2 yaş mont en tercihimiz. 5 yaş üstüne kadar Bebek kıyafetleri almak istiyoruz!ihtiyacı olan Ailler var!çadırda kalan bisürü Aileler var.uygun fiyata bana resimlerle yolalrmısınız?lütfen yardımcı olun. burdanda bilği alışverişi yapabilirim.destek olalım birbirimize lütfen fiyatlar uygun olsun.BİZ SICACIK YUVAMIZDA ONLAR ÇADIRDALAR.Bebek kıyafetleri montlar en önemlileri.ALLAH KİMSEYİ EVSİZ BARSIZ ve sevgisiz BIRAKMASIN!...SEVGİYLE KALIN.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba acil 2 yaş mont en tercihimiz. 5 yaş üstüne kadar Bebek kıyafetleri almak istiyoruz!ihtiyacı olan Ailler var!çadırda kalan bisürü Aileler var.uygun fiyata bana resimlerle yolalrmısınız?lütfen yardımcı olun. cigdemaleyna@Hotmail.com burdanda bilği alışverişi yapabilirim.destek olalım birbirimize lütfen fiyatlar uygun olsun.BİZ SICACIK YUVAMIZDA ONLAR ÇADIRDALAR.Bebek kıyafetleri montlar en önemlileri.ALLAH KİMSEYİ EVSİZ BARSIZ ve sevgisiz BIRAKMASIN!...SEVGİYLE KALIN.

Allah yardımcıları olsun? Nerede bahsettiğiniz kişiler?
benim elimde bunlar var. işinize yarar mı bilmem.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...yasa-kadar-kizlariniza-kiyafetler-burada.html

Back