Öncelikle hayırlı uğurlu olsun kuzucum eminim çok güzel bir bebişin olmuştur ilk olarak söylemek isterim ki bebişinin değerini bilmelisin çünkü ben 2 aydır benim gibi birçok insan da senelerdir öyle dünya güzeli bir haber alabilmek için her ay uğraşıp duruyoruz :)) Tabi doğum süreci hamilelik oldukça zordur bunları yaşarken bir miktar yıpranman gayet doğal herkes zorlandığında yorulur ve bitap düşer... İnsan en çok kendine zarar verir diye boşuna demiyorlar sen neden sivilceni kilonu dert ediyorsun ki daha topu topu 51 güncük olmuş bebiş biraz hareketlensin sürekli peşinde onunla ve evin işleri ile ilgilenmekten tığ gibi kalırsın
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
ama minik bi tavsiyem var bulaşık dizerken evi süpürürken karnını içine çekerek yap gayet basit bir işlem orada ki kasların hareket algılasın maksat :)) saç boyatma konusu çok normal bir istek benim saçım da doğal ama her ay bi renge boyatmayı düşünüp düşünüp vazgeçiyorum
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
tavsiyem doğal kalması :)) çünkü istekler hep değişiyor.. Her ne olursa olsun eminim ki şuan çok güzel gözüküyorsundur saçın topuz ve günlerdir vakit bulup yıkanamamış olsan bile çünkü hepimiz böyle anlar yaşarız zaman zaman :)) Yüzündeki sivilceyi de dert edindikçe çoğalır bırak biraz akışına hemen kaybolup gider göreceksinn her zaman güzel olduğunu sakııınnnn unutma kendi kendini küçümseme :)