Acil çıkmam gereken psikolojik çöküntü yardım eder misiniz

Mavis222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1.477
1.107
63
Merhabalaar 🥰
51 günlük anneyim doğumdan sonra kilolar kaldı yüzüm sivilce doldu falan lohusalık döneminde bazi olaylar yaşadım psikolojik çökmüş durumdayim saçlarımı boyatmak istiyorum zararlı mı emin değilim %50 boyat %50 boyatma diyen var ve kilo vermek için kürler araştırıyorum bilgisi olan var mı ?

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun kuzucum eminim çok güzel bir bebişin olmuştur ilk olarak söylemek isterim ki bebişinin değerini bilmelisin çünkü ben 2 aydır benim gibi birçok insan da senelerdir öyle dünya güzeli bir haber alabilmek için her ay uğraşıp duruyoruz :)) Tabi doğum süreci hamilelik oldukça zordur bunları yaşarken bir miktar yıpranman gayet doğal herkes zorlandığında yorulur ve bitap düşer... İnsan en çok kendine zarar verir diye boşuna demiyorlar sen neden sivilceni kilonu dert ediyorsun ki daha topu topu 51 güncük olmuş bebiş biraz hareketlensin sürekli peşinde onunla ve evin işleri ile ilgilenmekten tığ gibi kalırsın :P ama minik bi tavsiyem var bulaşık dizerken evi süpürürken karnını içine çekerek yap gayet basit bir işlem orada ki kasların hareket algılasın maksat :)) saç boyatma konusu çok normal bir istek benim saçım da doğal ama her ay bi renge boyatmayı düşünüp düşünüp vazgeçiyorum :D tavsiyem doğal kalması :)) çünkü istekler hep değişiyor.. Her ne olursa olsun eminim ki şuan çok güzel gözüküyorsundur saçın topuz ve günlerdir vakit bulup yıkanamamış olsan bile çünkü hepimiz böyle anlar yaşarız zaman zaman :)) Yüzündeki sivilceyi de dert edindikçe çoğalır bırak biraz akışına hemen kaybolup gider göreceksinn her zaman güzel olduğunu sakııınnnn unutma kendi kendini küçümseme :)

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun kuzucum eminim çok güzel bir bebişin olmuştur ilk olarak söylemek isterim ki bebişinin değerini bilmelisin çünkü ben 2 aydır benim gibi birçok insan da senelerdir öyle dünya güzeli bir haber alabilmek için her ay uğraşıp duruyoruz :)) Tabi doğum süreci hamilelik oldukça zordur bunları yaşarken bir miktar yıpranman gayet doğal herkes zorlandığında yorulur ve bitap düşer... İnsan en çok kendine zarar verir diye boşuna demiyorlar sen neden sivilceni kilonu dert ediyorsun ki daha topu topu 51 güncük olmuş bebiş biraz hareketlensin sürekli peşinde onunla ve evin işleri ile ilgilenmekten tığ gibi kalırsın :p ama minik bi tavsiyem var bulaşık dizerken evi süpürürken karnını içine çekerek yap gayet basit bir işlem orada ki kasların hareket algılasın maksat :)) saç boyatma konusu çok normal bir istek benim saçım da doğal ama her ay bi renge boyatmayı düşünüp düşünüp vazgeçiyorum :KK70: tavsiyem doğal kalması :)) çünkü istekler hep değişiyor.. Her ne olursa olsun eminim ki şuan çok güzel gözüküyorsundur saçın topuz ve günlerdir vakit bulup yıkanamamış olsan bile çünkü hepimiz böyle anlar yaşarız zaman zaman :)) Yüzündeki sivilceyi de dert edindikçe çoğalır bırak biraz akışına hemen kaybolup gider göreceksinn her zaman güzel olduğunu sakııınnnn unutma kendi kendini küçümseme :)
Güzel dileklerin için teşekkür ederim 😘 bende aynı durumdaydım aylarca uğraştım bebek için her ay ayrı yıprandımm birden bebek olunca buldumcuk gibi mutlu oldum ama vücut değişimi çok beklediğim birşey değildi ayrıca saç konusunda doğal kalması biraz zor çünkü senelerdir boyatan biriydim bebek varken boyatmadim şuan değişik bir hal aldı alisinda istiyor resmen saçım.boya. Beni diyor

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah :) bende 55 günlük anneyim. Aynı durumları yaşıyoruz ama kendimizle barışmaya çalışmamız lazım, bir can büyüttük bedenimizde bunların olması çok doğal yavaş yavaş normale dönecek herşey. Benimde doğumdan önce çatlağım görünmüyordu mesela bir doğum yaptım kiloların bir kısmı gidip vücut sönünce çatlaklarım ortaya çıktı diz kapağıma kadar çatlakları görünce şok oldum tabi 😅 ama ne yapayım bebeğimin canı sağolsun. 6 ay bitince de diyete girip fazlalıklarımı vereceğim şimdi bebişlerin süt alması büyümesi önemli. Anne olduk biz kolay değil, zor ama zevkli büyüdüklerini gördükçe daha da güzelleşecek herşey. Saçlarını da bitkisel boyalar oluyor bildiğim kadarıyla onlarla boyayabilirsin belki. Sakıncalı olmadığı sürece yaptığın ufak tefek değişiklikler kendini iyi hissettirir

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah :) bende 55 günlük anneyim. Aynı durumları yaşıyoruz ama kendimizle barışmaya çalışmamız lazım, bir can büyüttük bedenimizde bunların olması çok doğal yavaş yavaş normale dönecek herşey. Benimde doğumdan önce çatlağım görünmüyordu mesela bir doğum yaptım kiloların bir kısmı gidip vücut sönünce çatlaklarım ortaya çıktı diz kapağıma kadar çatlakları görünce şok oldum tabi 😅 ama ne yapayım bebeğimin canı sağolsun. 6 ay bitince de diyete girip fazlalıklarımı vereceğim şimdi bebişlerin süt alması büyümesi önemli. Anne olduk biz kolay değil, zor ama zevkli büyüdüklerini gördükçe daha da güzelleşecek herşey. Saçlarını da bitkisel boyalar oluyor bildiğim kadarıyla onlarla boyayabilirsin belki. Sakıncalı olmadığı sürece yaptığın ufak tefek değişiklikler kendini iyi hissettirir
Teşekkür ederim 😘

Merhabalaar 🥰
51 günlük anneyim doğumdan sonra kilolar kaldı yüzüm sivilce doldu falan lohusalık döneminde bazi olaylar yaşadım psikolojik çökmüş durumdayim saçlarımı boyatmak istiyorum zararlı mı emin değilim %50 boyat %50 boyatma diyen var ve kilo vermek için kürler araştırıyorum bilgisi olan var mı ?
Bitkisel bir boya marka var ben onu kullaniyorum

Sağlıkla büyütün inşallah. Yaşadığınız çöküntü okadar normal ki... Ben de aynılarını yaşadım. Hayatım bitti, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi gelirdi. Öncelikle hepsinin geçeceğini bil. Kiloları asla dert etme. O bedeninde bir can oluştu büyüdü ve daha çok yeni. Saçını boyatmak istiyorsan da doktorun en iyisini bilir ama kendini iyi hissedeceksen boyat bence. Saç boyasının kana geçtiğine dair Bi bulgu yok. Amonyaksız olmasına dikkat et sadece

Merhabalaar 🥰
Bebeğim olsunda kalan kilosuna razıyım🙏🌺

İnşallah. Problemin ne canım inşallah tez zamanda olur bebeği

İnşallah. Problemin ne canım inşallah tez zamanda olur bebeğin

İnşallah. Problemin ne canım inşallah tez zamanda olur bebeğin
Sağ tüpüm kapalı rahim doğuştan ters birde yumurta sayısı çok fazla dediler 2 yıl oldu hala olmuyor eşimde de varikosel çıktı. Yani işimizin zor olduğunu söyledi doktorum aşılama dedi. Bakalım 2 ay daha olmazsa aşılama deniycez. İnşallah benimde bebişim olur🙏🥰

Sağ tüpüm kapalı rahim doğuştan ters birde yumurta sayısı çok fazla dediler 2 yıl oldu hala olmuyor eşimde de varikosel çıktı. Yani işimizin zor olduğunu söyledi doktorum aşılama dedi. Bakalım 2 ay daha olmazsa aşılama deniycez. İnşallah benimde bebişim olur🙏🥰
Allah hayırlı evlat versin inşallah dua ederim

Merhabalaar 🥰
Zayıflamak için kür değil de düzenli beslenme ve hafif egzersizler işe yarayabilir. Biliyorum bebek yüzünden spor yapmaya zamanınız yok fakat bebek uyurken veya başka birşey ile oylalanırken youtubedaki 10 dakikalık egzersiz videoları bile faydalı olur 😇
Boya konusunu bilmiyorum açıkçası
Sivilceler ise hormonlar dengelendiğinde kendiliğinden geçer sadece temiz kalsın😇

Back