• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil çeyiz almam fakat bu konuda hiç bir fikrim yok

hayalperest00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
21
1
36
27
Çeyiz hazırlığı yapmam lazım ama malesef bu konu hakkında pek bilgim yok birazda uygun maliyetli olmasi gerek sizin öneriliriz neler ?

Çeyiz hazırlığı yapmam lazım ama malesef bu konu hakkında pek bilgim yok birazda uygun maliyetli olmasi gerek sizin öneriliriz neler ?
Herseyi hemen almayin bence. Temel ihtiyaçları alın. Caydanlik tencere tabak setleri vs ama full takımlar cogunlukla dolabi bekliyo

Yıldırım nikahı mı nedir bu acele?
İnternet alışverişinden tüm evi 1 günde döşeyebilirsiniz.
Marka ve yorumları okur kararınızı verir, daha indirimli olanını bulursunuz ayrıca maksimum 10 günde de kapınıza gelir.

Komşum indirimleri kovaladı bu yaz
Geçenlerde İstanbul'da bir AVM ye girmiş tencere düdüklü takımını markası da kaliteli yarı fiyatına denk getirmiş.
Trentyol gibi sitelerde mağazalara göre daha uygun fiyatlı.
Dışarıdan sorduğumuz tencere,uyku seti fiyatları 200-300 TL fazla oluyor özellikle taksitle alacaksan.

Çaydanlık,tencere takımı,24 parça yemek takımı gibi şeylere öncelik verin bence.
Ben çok beğenerek aldığım çoğu takımı kullanmıyorum mesela.
Günlük kullanıma uygun şeylere öncelik verin.

Önce ailenizin evinde mutfağa girip eşyaları tek tek telefona not edin gün içinde kullandığınız herşeyi yazın önünüzde liste olunca almak kolay oluyor ben bu şekilde yaptım çeyiz takımını toplu set olarak aldım geri kalan plastik ve günlük ürünleri indirimleri takip ederek toplam 1.5 senede tamamlamış oldum pek acil olmadı yani 🤷🏻‍♀️😂

Back