• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevaplarınızı bekliyorummm

simdiye kadar nerdeyse her tatilde kullandim
nedense hep tatillere denk gelirdi sansima iste
hicbir sorun yasamadim
bence kullan tatilin zehir olmasin ama günün baslamadan önce ilaca baslaman lazim
kac gun hatirlamiyorum eczaciya sor
gunde 3 kere aliyorsun ve günün gelmesini istedigin zaman birak iki gon sonra falan oluyor

Ömür boyu hormon bozukluğu mu? Arayıp şikayet edin bence o doktoru. reçetesiz satılan geciktirici de var. Hormon bozukluğunu sadece belli bir süre yaşarsınız ( yani adetiniz gecikmesi için kaç gün kullandıysanız ). Bugünden kullanmaya başlamalısınız eğer dediğiniz gibi bir kaç gün içinde olacaksanız. Yan etkisi de bir daha ki ay geç olabilirsiniz, daha yoğun bir adet geçirebilirsiniz, ve ağrı çekebilirsiniz..

ben kullandim hic bir zarari olmadi hatta biraktigimda oldugumdan bir kac gun once oldum bir ay sonrasinda olumsuz bir yanini gormedim guzel bir tatil gecirmekten baska

canım ben primolut-n kullanmıştım, yan etkisini de görmeidm çok sadece biraz ağrılı geçiyor ilk mens.
kullanırım illa diyorsan onu kullan.

Merhaba öncelikle.. Biz yarın tatile gidicez Allah nasip ederse benim ve ablamın adeti de şu günlerde oldu olucak mecburen geciktirici kullanmamız gerekiyo ama bununla ilgili bir takım sorularım olcak nolur yardım edin kafam çok karıştı..:26:

öncelikle eczaneciye sorduk tanıdıkrı aile hekimine gidin danışın dedi gittim ilaç yazabilirim ama kullanma derim filan dedi ömür boyu hormon bozukluğu çekersin dedi bu doğrumu yoksa abartıyomu ?

ilacın adı farlutal umarım yazmam sorun olmaz .s kullanan kimse varsa sonrasında ne gibi olumsuz etkileri oldu ?

birde ablam 19 yaşında diane 35 diye bır hap var onu kullanıyo düzensizlikten dolayı geçen sene bende kullanmıştım onu kullandığı için kesin olarak günü gününe gelicek adeti geciktirici kullanması çok mu sorun olur veya ne gibi bir sorun oluşur ??

birde kaç gün ve ne şekilde kullanmak gerekiyo geciktiriciyi? birde adet geldi diyelim o gün alınması sorun olurmu veya yine aynı etkiyi yaratıp keser mi ?

Lütfen yardım edin ailemle tatile gitme şansını 5 sene sonra yakalamışken kaçırmak istemiyorum.. :5: Cevaplarınızı bekliyorum
eczacı haklı ben gecen sene kullandım benzer bir hap bütün adet düzenim birbirine girdi bir ayda iki kere hastalandım, vucudumun aşırı hassaslaşmasını ve sürekli sinir bozukluğunu saymıyorum bile

Back