Acil cevap lütfen

nesquik_24

Deniz Bebeğin Annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
1.578
2
116
39
İstanbul
Hanımlar bebeğim 10 günlük henüz...
Sormak istediğim şey:

Dışarı ne zaman çıkarmalıyım arabasıyla...Güneş alıp kendini toplaması için...

Öne asılan kanguru kullanmaya nezamaan başlamalıyım?

Teşekkürler....

biz doğumdan 1 hafta sonra dışarıya çıktık hemen
zaten 1 hafta hastanede kaldık yani hastaneden çıkar çıkmaz gezmeye gittik biz
nisanda doğum yaptım havalar soğuktu bayaği güzelcene giydirdik koyduk arabasına gezdirdik o gün bugündür hergün çıkıyoruz arabasınlan gezmeye
eskiden 40 gün beklerlermiş ama biz beklemedik
dr.umuzda dedi zaten havalar nasıl olursa olsun dışarıya çıkarın mutlaka temiz hava alması gelişimi için çok önemli diye
kanguru hiç kullanmadım ben almadımda zaten, nedense pek ısınamadım kangurulara

cnm öncelikle tebrik ederim tatlım

ben duruyu 4 günlükken hastane için çıkardım
15 günlükken alışveriş merkezine gezmeye gittik
kanguruda dördüncü aydan itibaren kullanılıyor tatlım

Canım bebeğin hayırlı olsun. İstediğin zaman dışarı çıkarabilirsin güneşe, yalnız sabahtan 11:00 e kadar ve akşam üstü 16:00 dan sonra olmak kaydıyla. Yüzüne direk güneş vurmamasına da dikkat et. Doğumdan itibaren olan kanguruları kullanabilirsin. Ben chicco nun you&me bel ve sırt destekli kangurusunu tavsiye ediyorum. Biz 1 aylıktan beri kullanıyoruz çok da memnunuz. Chicco nun ve kraft ın diğer modellerinde bebek küçük oldugundan rahat yerleşemedi ama bu kanguruda çok rahat etti.

canım bebeğin kızmı erkekmi bilmiorum ama erkek bebekler için kanguru pek tavsiye edilmio ama sen bilirsin bizde hemen çıkanlardanız valla 40 falan bekleyemedik avm lerinde dolandık oralarda bebek odası var nasıl olsa die,zaten seninki yaz bebeği hiç korkma tatlım sağlıcakla büyüt bebeğinia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…