• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi acil cevap lütfen

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sxixlayahasret

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
49
2
86
İstanbul
selam kızlar size bi sorum olucak cevabını hemen verirseniz çok memnun olurum bebeğim doğalı 3 gün oldu ama hala çişini yapmadı kakasını birkaçkez yaptı ama çişini yaptığına rastlamadık sizce ne gibi bi sorun vardır bu durumda ne yapmam gerekir şimdiden ilginize teşekkürler

doymuyordur büyük ihtimalle.doktorunuza danışaraka,ya bekleyin-opsiyon ne kadar bilemiyorum- ya da sütünüz artana kadar mama verin.3. gün artıyormuş diye duymuştum.Bize kontollerde ilk çişini soruyorlardı.İlk kontrolunda dr çişini yaptımı diye sormuş,sonraki kontrollerde de kaç kez yaptığını bol bol yapıp yapıp yapmadığını sormuştu.

Çiş çok önemli bebeklerde,biz hastanedeyken bebek çok mızıklanıyordu sonra dr bebişin pipi bölgesine bir muayene yaptı ondanmıydı bilmiyorum çocuk bezi öyle bir ıslattıki sonra mızırdanması huzursuzluğu geçti.
Bence doktora götür derim.

büyük ihtimalle sütün tam gelmediği için doymuyordur ondan yapmamıştır.çiş bebeğin beslenip beslenmediğini anlamak açısından önemli bir gösrege. bi dr danışıp ona göre mama verebilirsin sütün düzene girene kadar. biz aptamil kullanmıştık o dönem.

Canım ilk çişini 24 saat içinde yapmalı diye biliyorum bize hastanede öyle söylemişlerdi..
Sen bence doktora götür bebişini.

canım çiş olayı önemli, sıvısız kalmış olabilir sen bol su iç sıvı al ki onada gitsin,doymasa kakada yapmaması lazım, erkekse bi pipisine baktırın tıkalı filanmı, inşallah bişi yoktur, güle güle büyüt

selam kızlar size bi sorum olucak cevabını hemen verirseniz çok memnun olurum bebeğim doğalı 3 gün oldu ama hala çişini yapmadı kakasını birkaçkez yaptı ama çişini yaptığına rastlamadık sizce ne gibi bi sorun vardır bu durumda ne yapmam gerekir şimdiden ilginize teşekkürler

Canım merhaba,
Bebekle ilgili son durum nedir?
Bizi bilgilendirirsen sevinirim.
İnşallah sorun hallolmuştur. :emir_bebek:

Back