Acil cevap lütfen

zelis3450

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
28
3
6
21
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmıştım tekrar açıyorum
Bebeğim 13 aylık gündüz dahi sadece 2 saat uyuyor gece iste 01:00 de uyuyor 01:30 da uyanıyor 30 dk yani sonra sabah 08:00 kadar uyumuyor 1 aydır perişan oldum yardım istiyorum ne yapmam gerekiyor doktora mı götüreyim ne olur yardımmmm
Teşekkür ederim şimdiden ❤️

Rahatlatici bir duş ve masaj..loş ortamda masal ya da kitap okuma..arka fonda doğa seslerinden muzik..eger tibben sakıncası yoksa( arastirin) biraz papatya cayi..Bunlar belki yardimci olur

Bebeğim 13 aylık gündüz dahi sadece 2 saat uyuyor gece iste 01:00 de uyuyor 01:30 da uyanıyor 30 dk yani sonra sabah 08:00 kadar uyumuyor 1 aydır perişan oldum yardım istiyorum ne yapmam gerekiyor doktora mı götüreyim ne olur yardımmmm
Benim oğlumda aynı durumdaydı uyku düzenine soksun diye uyku damlası aldım doktorlar önermiyor ama mecbur kaldım hiç uyumuyordu şimdi onun sayesinde daha iyi ama alerjik durumu vs varsa kullanılmamlı tabi

Hep mi böyleydi son zaman mı değişti?

Uyku saatleri tam olarak nasıl yazarsanız ona göre yorum yapalım gece uyumuyor da sabah 8 den sonra hangi saatlerde uyuyor ?

Uyku saatleri tam olarak nasıl yazarsanız ona göre yorum yapalım gece uyumuyor da sabah 8 den sonra hangi saatlerde uyuyor ?
Sabah 10 da kalkıyor saat 14:00 de uyuyor 16:00 da kalkıyor gece 00:00 kadar sonra uyuyor gece 03:00 de tekrar kalkıyor sabaha kadar

Dişi cikti mi? Bu zamanlar diş cikarma zamanlari diye biliyorum
4 tane çıktı aslında yanındaki dişlerde kabarmış ama dişi çıksa anlarım diş çıkartma değil kalkıp oynamak istiyor aceba ben sürekli evde olan biriyim dışarıya Ayda yılda çıkıyorum aceba o yüzden mi yorulması mı gerekiyor olabilir mi

4 tane çıktı aslında yanındaki dişlerde kabarmış ama dişi çıksa anlarım diş çıkartma değil kalkıp oynamak istiyor aceba ben sürekli evde olan biriyim dışarıya Ayda yılda çıkıyorum aceba o yüzden mi yorulması mı gerekiyor olabilir mi
Gunduz uyuyor mu peki? Geceyle gündüz yer mi degistirdi?

her gün hava almaya çıkarın. Gündüzü geceyi ayırt edemiyor olabilir. Ramazanda da sahura kadar evde gürültü olduysa dengesi bozulmuştur. Gün içinde de bolca oyun oynayın

Ya canı uyumak istemiyodur ya diş ya gaz. Ama genelde canları öyle istiyor:d Benim oğlumda zor uyurdu. Bir süreç, zamanla düzene girecek merak etmeyin:)

Sabah 10 da kalkıyor saat 14:00 de uyuyor 16:00 da kalkıyor gece 00:00 kadar sonra uyuyor gece 03:00 de tekrar kalkıyor sabaha kadar
Sabah 7-8 kalkmalı
gündüz
ilk uyku :10-11 en fazla 1-1,30 saat
2. Uyku : 15.00 1 saat
Gece uykusu 20,30-21 . 00
Bu şekilde olana kadar yarım saat yarım saat çekin. Uyku rutini yapın. Mesela banyo masaj pijama kitap okuma ninni acabilirisniz emiyorsa emzirin
Bu şekilde her uyku öncesi aynı rutini uygularsanız gece ve gündüz aynı saatte uyutursaniz. Bebekler o kadar zeki ki sizden daha kolay alışıyor rutin severler. Düzensiz uyku nedeniyle yorgun oluyor uyumamasinin, sık uyanmasinin nedeni bu zaten. bebeğinizin. Düzenli şekilde uyku saattleri oluşturup uyumasada odadan çıkmayın uyku desteğinizi verin. Uaynik olduğu gunduzde park bahçe market mutlaka dışarı çıkarın temiz hava alsın. Ve ekran varsada vermeyin .

Back
X