• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil cevap bekliyorum lütfenn

Nickname10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
60
18
3
26
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu. O günden sonra da 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama 3 haftadır karnımda şişlik hissediyorum birde sırt agrısı. Mide bulantısı hiç olmadı 3 aydır 1 gün aşırı derecede alkol almama rağmen .korkulacak bir şey var mıdır sizce

Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu. O günden sonra da 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama 3 haftadır karnımda şişlik hissediyorum birde sırt agrısı. Mide bulantısı hiç olmadı 3 aydır 1 gün aşırı derecede alkol almama rağmen .korkulacak bir şey var mıdır sizce
Test yok diyorsa yoktur. Az uz değil 3,5 aylık hamile olabilir miyim diye soruyorsun, Hamile olsaydın testin çizgisini renk körü olsan bile görürdün.

Doktora git aynen boyle anlat

Back
X