Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinbaşı ve Gelin TacıAcil..çanakkalede gelin saçı için kuaför
Iyi akşamlar arkadaşlar çanakkalede gelin saçı yapabilecek iyi bir kuaför bilen varmı kulaklarımla ilgili bi problem olduğu için iyi bir kuaför arıyorum aynı zamanda iyi ağda yapabilen olursa şimdiden teşekkür ederim :)
Iyi akşamlar arkadaşlar çanakkalede gelin saçı yapabilecek iyi bir kuaför bilen varmı kulaklarımla ilgili bi problem olduğu için iyi bir kuaför arıyorum aynı zamanda iyi ağda yapabilen olursa şimdiden teşekkür ederim :)
slm. iyi aksmlar.ben bildğim kuaförler var ama gelin saçı konusunda nasıl bilmiyorum.bi bakarsın.
kesimi iyidi kordonda truva atını geçince eğitim tarafına dogru ilk sokakta solda aynı sokakta saglık ocagı vardı.
kesimi iyi olan bir yer daha askariyenin orda stadyum dan sagarıyey dogru giderken sağ da karşı köşede.
birde iyi kaş alan yer vardı cumhuryet meydanında bankalar cadesine giden sokakda diye hatırlıyorum.
2008 de meyzun oldum umarım kapanmamsılardır.