Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif canım kan testi ver
Pozitif hayırlı olsun inşallah bize de dua et hayırlısı ile Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yaa inşallah canım teşekkür ederim hastaneye gidiyoruz şuan zaten ama dayanamadım çok heyecanlıyım doktora gittik picos dedi çok şaşırdım ve üzüldüm inşallah pozitiftirPozitif canım kan testi ver
Çok teşekkür ederim hastaneye gidiyoruz inşallah hamileyimdir dualarım sizinle allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahPozitif hayırlı olsun inşallah bize de dua et hayırlısı ile Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Güvenilir bir marka ise baya baya pozitif görünüyor canım bizi de haberdar et kan testi sonucundan
Güvenilir bir marka ise baya baya pozitif görünüyor canım bizi de haberdar et kan testi sonucundan
Pcoslularda kendiliginden hamile kalabiliyor tabiki. Ilk degerden gebelik net anlasilmaz ama olumsuz dusunmeye gerek yok. Güzel haberler al insallahYaa inşallah canım teşekkür ederim hastaneye gidiyoruz şuan zaten ama dayanamadım çok heyecanlıyım doktora gittik picos dedi çok şaşırdım ve üzüldüm inşallah pozitiftir
Amin inşallah haber ver muhakak beta sonucu nu ilaçlarına bir kadın doğuma başla hemen başla ilaçlarına hayırlı olsunÇok teşekkür ederim hastaneye gidiyoruz inşallah hamileyimdir dualarım sizinle allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
En güvenilir markalardan biri, ayy çok sevindimmm heyecanlandımmPredictor hızlı sonuç canım sağol cevap verdiğin için hemen yazacağım buraya
Pcoslularda kendiliginden hamile kalabiliyor tabiki. Ilk degerden gebelik net anlasilmaz ama olumsuz dusunmeye gerek yok. Güzel haberler al insallah
Amin canım inşallah hep olumlu düşündümPcoslularda kendiliginden hamile kalabiliyor tabiki. Ilk degerden gebelik net anlasilmaz ama dusunmeye gerek yok. Güzel haberler al insallah
Bir de bana sorunGüvenilir bir marka ise baya baya pozitif görünüyor canım bizi de haberdar et kan testi sonucundan
En güvenilir markalardan biri, ayy çok sevindimmm heyecanlandımm
Çok teşekkür ederimPozitif duruyor, hayirli olsun
Teşekkür ederim yazacağım buraya da dualarım isteyen herkesleTebrikler canım güvenilir bir Marc’a bence pozitif mutlaka haber ver bize de dua et
Reglim 3 gün gecikti zaten istiyorduk yumurtalama dönemini değerlendirdik o yüzden ama benim de gazım var gibi bugünBenim daha tarihim var regli o yüzden hamile olup olmadığım hakkında en ufak bir fikrim yok sadece geçmeyen bir kız karım var o kadar o da belki Bağırsaklarımdan bilmiyorum
Son adet tarihiniz neydi acabaReglim 3 gün gecikti zaten istiyorduk yumurtalama dönemini değerlendirdik o yüzden ama benim de gazım var gibi bugün