ACIL, BÖBREK NAKLI OLMUS HASTAYA....

vericiyede bağışıklık baskılıyıcı ilaçlar veriyorlar ama alıcı kadar riskli değil 2 gün önceden hastaneye yatıp kullanmıştım ilaçları

biz hastanenin yemeklerini beğenmediğimiz için sağolsun ablam hep yapıp getirirdi yemek

Minik saçaklı poğacalar varya bence onlardan götürün en azından gelene ikram ederler tek lokmalık

Uzaktan akrabam olan birisi böbrek nakli olmuştu,hastaneyede evde ziyaretçi kabul etmediler riskli olduğu için ilk 6 ay biz de ziyaretine 6. Aydan sonra gittik.

Çok geçmiş olsun Bilgece...İnşallah tez zamanda iyileşir yakınınız
benim bildiğim de kolonya çiçek götrülür ama hasta durumu ziyarete müsait değilmiş yazılanlardan anladığım
iyilik yapmak isterken istemeden kötü duruma sebep olmayın dediğin gibi bir aramak en güzeli..

hem o kıza yazık hem de böbreği bağışlayan merhuma. madem aldığın böbreğin kıymetini bilmeyeceksin alma bari onu bekleyen kaç insan var sırada

Gidin bence. Ama hastanın odasına girmeden hastanenin kafeteryasinda refakatçiyle görüşün geçmiş olsun diyin. Geri dönün.simdi gitmezseniz yanlış anlasilabilir gereksiz kusluk giderseniz mikrop kapabilir
.Orta yolu bulun

biz hastanenin yemeklerini beğenmediğimiz için sağolsun ablam hep yapıp getirirdi yemek

hastane yemekleri tuzsuz olur ama sağlığınız icin.

bizimkilerde durum farklı. temizliğe önem vermiyorlar. yemeğin yaninda öksürürlerken gördüm. ki kemo alana götüreceklermis. atilmasinda o yemek ne yapılsın.

temizliğe önem veriliyor ve tuz oranı doktorun dediği gibiyse olur

kesinlikle

Arkadaslar hepinize cok teşekkür ederiz. Gittik ama maalesef ne olur ne olmaz diye bir sey goturmedik. Refakatciyle konustuk, hastaya da gecmis olsun deyip çıktık yanlarindan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…