Acil bir bakar mısınız..

Nwramou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
106
30
30
6 yıllık evliyim. Çok çocuk için uğraşmadık. Yani dikkat etmedik olsun diye.. Son senelerde biraz öyle isteğimiz var. Hazır hissediyoruz. Korunmuyoruz zaten. Ama olmayacak korkusu ile çok fazla düşünmemeye çalışıyorum.
Bu konuda psikolojim çok hassas.
Son 6 8 aydır adetim düzenli gibi yani döngü olarak 25 günde bir sonra 23 sonra 26 günde bir bu aralıklarla oluyordum. En son 21 Ekimde regl gördüm.
Son 2 aydır 26 veya 27 gün arası döngü olmuştu. Bu ay 18 yada en geç 20 kasımda regl olmam gerekiyordu.
Hala olamadım. Bir umut bekliyorum olmamayı ama endişeniyorum. Hüsrana uğrayacağım diye.
Bende şöyle bir belirtiler mevcut:
Gaz problemi, şişkinlik, göğüslerde şişlik, üst baldırda ağrı oluşuyor ara ara, kasıklarımda regl olcakmış gibi bir hissiyat ağrı ama belime kadar vuruyor. Sivilcelenme oldu. Aslında regl belirtileri ile aynı diyebilirim.
Parmak kontrolü ile bakıyorum hiç kan gelecek gibi değil.
Şeffaf bir aşırı olmayan akıntı var. Çok akışkan değil. Atta arada sümükümsü oluyor uzaya giden.
Ben bilinçli değilim bu konuda ve kendimi heveslendirmek istemiyorum. Korkuyorum negatif göreceğim diye test alamıyorum. 1 hafta da bekliyorum olmadı yapacağım.
Ama sizce bu sefer hamile olma olasılığım olabilir mi? Lütfen benim için olsun bu sefer dua edin lütfen..

regl geciktiyse ve bu kadar belirti varsa bence test yapın. ama doktorlar da 10.gün gecikmede test yapılmasını öneriyor gec döllenme vs ihtimaline karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…