Allah göstermesin acilden giris yapsa ve yatis verilse görünmez mi yani, yok maalesef arayacagim kimse.Hastaneden çıkış yaptığında gözükür diye biliyorum..
Bir yakınına ulaşma şansınız yok mu? Belki durumu öğrenebilir ?
Acile gelenlerle ilgili bilgi verirler mi deneyecegim. Tesekkur ederimHastaneyi arayıp bilgi alamazmısınız?
Konum görünüyor, umarim refakatcidir.E nabıza hemen düşmüyor zaten.Belki refakatçıdır.Hastanenin konumu gözüküyorsa arayıp böyle bir hastanız var mı diye sorabilirsin bellki yardımcı olabilirler.
Hemen düşmez endişelenme neden hastaneyi arayıp sormuyorsnIyi geceler kizlar biraz panik yaptigim icin umarim aciklayaci yazabilirim, türkiye‘ deki bir yakinima birkac saattir ulasamadim, konum bilgisinden bir hastanede oldugunu görüyorum, enabizdan hastane ziyaretlerine baktim bir bilgi yok.
Arayip soracak kimsem yok aile baglarimiz negatif yönlü. tek umudum onun birine refekat ettigi yönünde, telefonunu duymamasi mümkün yasi itibariyla
Sizden ricam icimi rahatlatacak bir cevap acilden hasta olarak girdiyse enabiz‘ a hemen düser mi? Maalesef mhrs sistemine yurt disindan girilmiyor ordan bakamiyorum. Simdiden tesekkur ederim. Dua edin korktugum seyler olmasin.
Hastaneyi aramayi akil edemedim. Panik yaptim, gec saatte orda görünceHemen düşmez endişelenme neden hastaneyi arayıp sormuyorsn
Ee aradnmıHastaneyi aramayi akil edemedim. Panik yaptim, gec saatte orda görünce
Bulunduğu yere en yakın yer hastane olduğu için konum hastane de çıkabilir. Konum bilgisinin doğru olduğundan emin misiniz ?Konum görünüyor, umarim refakatcidir.
Sakin olun öncelikle, bir hastalığı falan mı vardı bu kadar endişelendiniz? E nabizdan doktora gorunduyse bilgileri sisteme giriliyor diye biliyorum. Mhrs zaten randevu sistemi ordan bir şey öğrenemezsiniz. Sadece randevu aldığı, muayene geçmişini görürsünüz ki bu saatte o ihtimal de yok. Belki refakatcidir. Ben acilden giriş yapıp muayene olduğumda direk e nabizda çıkmıştı çünküIyi geceler kizlar biraz panik yaptigim icin umarim aciklayaci yazabilirim, türkiye‘ deki bir yakinima birkac saattir ulasamadim, konum bilgisinden bir hastanede oldugunu görüyorum, enabizdan hastane ziyaretlerine baktim bir bilgi yok.
Arayip soracak kimsem yok aile baglarimiz negatif yönlü. tek umudum onun birine refekat ettigi yönünde, telefonunu duymamasi mümkün yasi itibariyla
Sizden ricam icimi rahatlatacak bir cevap acilden hasta olarak girdiyse enabiz‘ a hemen düser mi? Maalesef mhrs sistemine yurt disindan girilmiyor ordan bakamiyorum. Simdiden tesekkur ederim. Dua edin korktugum seyler olmasin.
Umarim, uyku tutmaz zaten yazarim.Loverdose ebeveyniniz inşallah iyidir. Ulaşınca konunuza da yazın. Komşularından birinin numarası var mı desem saat çok geç oldu. Evine gidip bakabilecek bir tanıdığınız var mı?
Niye kendisini aramadığınızı anlamadım. Konuşuyorsunuz gülüyorsunuz ama hastanede arayamıyorsunuz, neden?gün icinde iyiydi, güldü konustuk falan sonrasinda bi anda yazdiklarima cevap vermeyince konuma bakinca