- 18 Aralık 2009
- 6.122
- 6.557
- 773
yaşamak başından atmak için sokağa atmak mıdır ? ilgilenmemek ?Bazi seyler oyle `kac tane zihinsel engelli sanatci var haberiniz var mi?' demeye benzemiyor
Bir engelliyle yasadiniz mi? Ne kadar rahat konusuyorsunuz! Yaşamayan anlamaz derlerdi de bunu göze sokmanin ne gereği vardi bilmiyorum. Sizin gibileri cok gordum derken yalansoylemedim gercekten sizin ggibileri cok gordum ..
kusura bakmayın da ilgilenin eğitim ve bilinçli bir şekilde dediğim için kötü insan mı oldum ?ya resmen dua ettim Allahım sen kötü insanlar uzak tut diye.
çünkü bir insanın acılı halinde bile böyle davranabilen insanların normal zamanda düşünmek bile istemiyorum.
Allahım sen uzak et. amin
Notere gidin ve kardesinizin imza yetkisini elinden alinmasini isteyin raporunuz ile. Boylece firsatcilara izin vermemis olursunuz. Kardesiniz umarim kurtulur gercek suclular ceza alir. Allah olen kadinida rahmet eylesin, keske kendini dusunup binmeseyditesekkurederm biz öyle kimlerin faturalarıı odemedik.ugrasmayalım diye.beni bi siz anladınız yasadıgınız için
öncelikle cehalet kokan sensin.kusura bakmayın da ilgilenin eğitim ve bilinçli bir şekilde dediğim için kötü insan mı oldum ?
Cehalet sen nelere kadirsin...
suan geldiler ve motoru biz vermedik kendi aldı diyorlar.öyle birşey yok asla izinsiz kimsenin birşeyini almaz benim kardeşim.utanmadan burda biz şikayetçi olmuyoruz diyorlar.bende biz şikayetçiyiz sizden diyorum.motoru siz verdiniz.
niçin kırıcı olayım?
bilinçli olmak varken ben eve mi kapatın dedim elbet gezecek,okuyacak, koşacak, eğlenecek,gezecek aile bireyleri ile.
kaç zihinsel engelli sanatçı var haberiniz var mı?
bilinçli gözetim ve eğitim ile ne kadar güzel bir yaşam sürüyorlar..
Asıl sizin gibilerden çok olduğu için şuan bir can gitmiş vefat etmiş bravo bu zihniyete.
başınızdan atmak için salın sokağa aman aman ilgilenmeyin
Yaa peki kardeşinin orada ne işi vardı. Sucu ile nasıl bir muhabbetleri var. Onların yanında mi çalışıyor.
bilgili kültürlü çok iyi insan yarın haber vericem ben sana adresimi de vericem.numaramıda sadece birgün sabah gelip aksama kadar kardesimle ilgilen bakalım seni kac dakika dinlicek.bu arada ben hiç kitap okumadım biz o cocugu hiç dokotra götürmedik.sabah sokaga atıyoruz.gelirsede almıyoruzeve.yemek de vermıyoruz.alah rızası için sen gel de cıkınca biraz bak ilgien.kusura bakmayın da ilgilenin eğitim ve bilinçli bir şekilde dediğim için kötü insan mı oldum ?
Cehalet sen nelere kadirsin...
sana cevap vermim diyorum dayanamıyorum.gercekten canım burnumda ordan boş boş konusmak da boş.sen benim halini gördün mü acaba.kadın kendinden gecti.sakinleştiremıyoruz.keşke oglu ölseydi kadına bişey olmasaydı diye agladı o kadın.bizim nasıl insanlar oldugumuzu bilip bilmeden gercekten cok bos konusuyorsun ve cok cahilsin.cahillikten gebericen yani.o yüzden seni annenlere söyle de bi egitsinler biraz bilinç kazandırsınlar.iki insanlık dersi vesinler.yok ailen degil.o dersi hayat verdiginde cok üzülürsün.kendini törpüle.kalıplaşmış dergi sözleriyle bi yere varamazsın.neyse daha fazla seninle ugrasmıcam.degcek biri oldugunu düşündüremediginden.bilmiş cahil kardeşim sen işine bak.bilgili kültürlü çok iyi insan yarın haber vericem ben sana adresimi de vericem.numaramıda sadece birgün sabah gelip aksama kadar kardesimle ilgilen bakalım seni kac dakika dinlicek.bu arada ben hiç kitap okumadım biz o cocugu hiç dokotra götürmedik.sabah sokaga atıyoruz.gelirsede almıyoruzeve.yemek de vermıyoruz.alah rızası için sen gel de cıkınca biraz bak ilgien.
ilk o soruyu sordum cocukları varmı?teselli degil elbette ama yokmuş.O kadina oyle uzuldumki. Allah geride kalanlara sabir versin belki cocuklari vardi. Annesiz kaldilar. Belki bizim ölumumuzde iki satir arasina yazilicak " ve kadin vefat etti" diye. Hayalleri vardi o kesin. Allah taksiratini affetsin mekani cennet olsun. Amin.
ilk o soruyu sordum cocukları varmı?teselli degil elbette ama yokmuş.
Geçmiş olsun kardeşinizin engelli olduğunu anlayamamıs mi acaba yada bi insan tanımadığı birine neden beni şuraya gotur derki birde motorla onuda Anlamadım gerçekten zor bir durum Allah yardım etsinilk o soruyu sordum cocukları varmı?teselli degil elbette ama yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?