- 18 Aralık 2009
- 6.119
- 6.554
- 773
sizin karakterinize böyle bir beddua yakışır zaten.aynı sekilde cocuklarınız olsunda kontrol edin bende bunu görim cok isterim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin karakterinize böyle bir beddua yakışır zaten.aynı sekilde cocuklarınız olsunda kontrol edin bende bunu görim cok isterim.
aynı sekilde cocuklarınız olsunda kontrol edin bende bunu görim cok isterim.
katil derken düzgün konussana sen.benim kardesime katil diyen beyinsin sen. sacma sapan yorumlarını kendinize saklayın.Bir de beddua ediyorsunuz, çocuğun nasıl olacağı Allah'ın takdiri, öyle bir çocuğum olsa bile daha çok korur gözetirim, katil olmasına izin vermem. Sizin de çocuklarınız var ya da olacak, birilerinin ihmali yüzünden büyütüp yetiştirdiğiniz çocuğunuzun ölmesini ister misiniz?
katil derken düzgün konussana sen.benim kardesime katil diyen beyinsin sen. sacma sapan yorumlarını kendinize saklayın.
Cok kaba ve kırıcısınız!hangi had ile bu şekilde konuşabiliyorsunuz ?
ben sizin asker arkadaşınız ya da çekirdek çitlediğiniz komşu değilim.
Belli ki zihinsel engelli kardeşiniz için bilinçsiz bir aile bireyisiniz.
demek ki zarar verebiliyormuş değil mi ?
sizin karakterinize böyle bir beddua yakışır zaten.
herhangi bir konuya dair yardımınız yoksa neden burada zaten canıyla uğraşan bir insanın üzerine gidip daha da ortamı geriyorsunuz anlamıyorum.hangi had ile bu şekilde konuşabiliyorsunuz ?
ben sizin asker arkadaşınız ya da çekirdek çitlediğiniz komşu değilim.
Belli ki zihinsel engelli kardeşiniz için bilinçsiz bir aile bireyisiniz.
demek ki zarar verebiliyormuş değil mi ?
niçin kırıcı olayım?Cok kaba ve kırıcısınız!
Resmen engelli evde otursun tavrı takındınız. Sizin gibiler sokakta çok, maalesef onlarcanızı gördüm...
Konu sahibi, kendinizi iyi savunursaniz kazanirsiniz. Benim babam akciger kanseriydi sonunda hastalığı cok ilerleyip kemiklerine ve beynine geçmişti, babamin bu halinden yararlanmak isteyen bir arkasi kendi magazasindan klima, buzdolabi falan aldirmisti. Magaza sahibi borcu istediginde ben delillerle sikayetci opmustum ki oturdugum yerde herkes bilirdi hastaligini. Borcu odemedik ki zaten pek odeyecek durumdada degildik o zaman.
canım bence buradaki yorumlara sen kulak asma. insanlar böyle işte kendisi aynı acının içinde olsa senden beter olur. ama burda konuşması kolay tabiki.katil derken düzgün konussana sen.benim kardesime katil diyen beyinsin sen. sacma sapan yorumlarını kendinize saklayın.
tesekkurederm biz öyle kimlerin faturalarıı odemedik.ugrasmayalım diye.beni bi siz anladınız yasadıgınız içinCok kaba ve kırıcısınız!
Resmen engelli evde otursun tavrı takındınız. Sizin gibiler sokakta çok, maalesef onlarcanızı gördüm...
Konu sahibi, kendinizi iyi savunursaniz kazanirsiniz. Benim babam akciger kanseriydi sonunda hastalığı cok ilerleyip kemiklerine ve beynine geçmişti, babamin bu halinden yararlanmak isteyen bir arkasi kendi magazasindan klima, buzdolabi falan aldirmisti. Magaza sahibi borcu istediginde ben delillerle sikayetci opmustum ki oturdugum yerde herkes bilirdi hastaligini. Borcu odemedik ki zaten pek odeyecek durumdada degildik o zaman.
ben sadece seni allaha havale ediyorum.herhangi bir konuya dair yardımınız yoksa neden burada zaten canıyla uğraşan bir insanın üzerine gidip daha da ortamı geriyorsunuz anlamıyorum.
halden anlamak diye bir şey vardır. bence oturduğunuz yerden acılı insanlara agresif davranmak yerine biraz saygılı olun acısına ona göre yorum yazın bari.
yazdıklarımı tekrar oku istersen çünkü ben tamamen senin açından yazdım. sanırım şuan sinirden anlamadın okuduklarını.ben sadece seni allaha havale ediyorum.
yanlıs yazdım pardo sizi degil cok bilen gezegenbilmemnesini ediyorumben sadece seni allaha havale ediyorum.
Siz de bilseydiniz bu durumda olmazdınız.yanlıs yazdım pardo sizi degil cok bilen gezegenbilmemnesini ediyorum
nolur kusurabakma tamamen yanlısla sana yazmısım.kimeyazdıgım anlasılıyodur zaten.yazdıklarımı tekrar oku istersen çünkü ben tamamen senin açından yazdım. sanırım şuan sinirden anlamadın okuduklarını.
sorun değil canım. şuan içinde bulunduğu durum gerçekten zor. o yüzden çok doğal bu tepkileri vermen. ama insanlar anlayamıyor maalesef. bence hiç takma buradaki insanları . inşallah hukuk bilgisi olan biri çıkar da yardımcı olur.nolur kusurabakma tamamen yanlısla sana yazmısım.kimeyazdıgım anlasılıyodur zaten.
niçin kırıcı olayım?
bilinçli olmak varken ben eve mi kapatın dedim elbet gezecek,okuyacak, koşacak, eğlenecek,gezecek aile bireyleri ile.
kaç zihinsel engelli sanatçı var haberiniz var mı?
bilinçli gözetim ve eğitim ile ne kadar güzel bir yaşam sürüyorlar..
Asıl sizin gibilerden çok olduğu için şuan bir can gitmiş vefat etmiş bravo bu zihniyete.
başınızdan atmak için salın sokağa aman aman ilgilenmeyin
ya resmen dua ettim Allahım sen kötü insanlar uzak tut diye.Bazi seyler oyle `kac tane zihinsel engelli sanatci var haberiniz var mi?' demeye benzemiyor
Bir engelliyle yasadiniz mi? Ne kadar rahat konusuyorsunuz! Yaşamayan anlamaz derlerdi de bunu göze sokmanin ne gereği vardi bilmiyorum. Sizin gibileri cok gordum derken yalansoylemedim gercekten sizin ggibileri cok gordum ..