• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil bilgi lütfen!%50 zihinsel engelli kardesımın trafık kazası..

aynı sekilde cocuklarınız olsunda kontrol edin bende bunu görim cok isterim.

Bir de beddua ediyorsunuz, çocuğun nasıl olacağı Allah'ın takdiri, öyle bir çocuğum olsa bile daha çok korur gözetirim, katil olmasına izin vermem. Sizin de çocuklarınız var ya da olacak, birilerinin ihmali yüzünden büyütüp yetiştirdiğiniz çocuğunuzun ölmesini ister misiniz?

Bir de beddua ediyorsunuz, çocuğun nasıl olacağı Allah'ın takdiri, öyle bir çocuğum olsa bile daha çok korur gözetirim, katil olmasına izin vermem. Sizin de çocuklarınız var ya da olacak, birilerinin ihmali yüzünden büyütüp yetiştirdiğiniz çocuğunuzun ölmesini ister misiniz?
katil derken düzgün konussana sen.benim kardesime katil diyen beyinsin sen. sacma sapan yorumlarını kendinize saklayın.

katil derken düzgün konussana sen.benim kardesime katil diyen beyinsin sen. sacma sapan yorumlarını kendinize saklayın.

Kardeşiniz bunu bilerek yapmamış, fakat bir can gitmiş, ne diyelim bu durumda? İhmaller zinciri resmen, motoru ona veren adam, %50 zihinsel engeli olan birini yeterince iyi korumayan ailesi... O kazada kardeşiniz de ölebilirdi, biraz olsun suçlu hissetmez miydiniz?

hukuki bişey gereksiz fetvalarınızı söyleyin demedik size.yok gözetirim bilmem ne.30 yıldır sen mi gözetiyordun sen mi bakıyordun.senin konustugun haddin aynısıyla konusuyorum hadsizce.30 yasında zihinsel engelli mahallede sucunun motoruyla gezen cocugun motoruna biner misiniz siz?beni e5 e cık anasının gözüne bırak diyebilir misiniz?benim kardesim de ölebilirdi.nitekim yaralanmıs da.ya bu cocuk ölseydi.mahallede arkasından gezmedik biz diye kendimizi mi suclamaloydık.engelli biriyle yasamanın nasıl birsey oldugunu biliyormusunuz sz de boş boş konusuyorsunuz.motoru vereni defalarca aradık defalarca gittik.kardeşim bu cocuga motor vermeyin demedik mi sanıyorsunuz.neyse kime ne anlatıyorum ya güzel yorumlarını kendinize saklayın.

hangi had ile bu şekilde konuşabiliyorsunuz ?
ben sizin asker arkadaşınız ya da çekirdek çitlediğiniz komşu değilim.

Belli ki zihinsel engelli kardeşiniz için bilinçsiz bir aile bireyisiniz.
demek ki zarar verebiliyormuş değil mi ?
Cok kaba ve kırıcısınız!
Resmen engelli evde otursun tavrı takındınız. Sizin gibiler sokakta çok, maalesef onlarcanızı gördüm...

Konu sahibi, kendinizi iyi savunursaniz kazanirsiniz. Benim babam akciger kanseriydi sonunda hastalığı cok ilerleyip kemiklerine ve beynine geçmişti, babamin bu halinden yararlanmak isteyen bir arkasi kendi magazasindan klima, buzdolabi falan aldirmisti. Magaza sahibi borcu istediginde ben delillerle sikayetci olmustum ki oturdugum yerde herkes bilirdi hastaligini. Borcu odemedik ki zaten pek odeyecek durumdada degildik o zaman.

hangi had ile bu şekilde konuşabiliyorsunuz ?
ben sizin asker arkadaşınız ya da çekirdek çitlediğiniz komşu değilim.

Belli ki zihinsel engelli kardeşiniz için bilinçsiz bir aile bireyisiniz.
demek ki zarar verebiliyormuş değil mi ?
herhangi bir konuya dair yardımınız yoksa neden burada zaten canıyla uğraşan bir insanın üzerine gidip daha da ortamı geriyorsunuz anlamıyorum.
halden anlamak diye bir şey vardır. bence oturduğunuz yerden acılı insanlara agresif davranmak yerine biraz saygılı olun acısına ona göre yorum yazın bari.

Cok kaba ve kırıcısınız!
Resmen engelli evde otursun tavrı takındınız. Sizin gibiler sokakta çok, maalesef onlarcanızı gördüm...

Konu sahibi, kendinizi iyi savunursaniz kazanirsiniz. Benim babam akciger kanseriydi sonunda hastalığı cok ilerleyip kemiklerine ve beynine geçmişti, babamin bu halinden yararlanmak isteyen bir arkasi kendi magazasindan klima, buzdolabi falan aldirmisti. Magaza sahibi borcu istediginde ben delillerle sikayetci opmustum ki oturdugum yerde herkes bilirdi hastaligini. Borcu odemedik ki zaten pek odeyecek durumdada degildik o zaman.
niçin kırıcı olayım?
bilinçli olmak varken ben eve mi kapatın dedim elbet gezecek,okuyacak, koşacak, eğlenecek,gezecek aile bireyleri ile.
kaç zihinsel engelli sanatçı var haberiniz var mı?
bilinçli gözetim ve eğitim ile ne kadar güzel bir yaşam sürüyorlar..

Asıl sizin gibilerden çok olduğu için şuan bir can gitmiş vefat etmiş bravo bu zihniyete.
başınızdan atmak için salın sokağa aman aman ilgilenmeyin

canım bence buradaki yorumlara sen kulak asma. insanlar böyle işte kendisi aynı acının içinde olsa senden beter olur. ama burda konuşması kolay tabiki.
Allah yardımcınız olsun.

Bak arkadaşım şuan çok uzgunsun tedirginsin anlayabiliyorum..fakat bir sakın ol bu forumda konu hakkında bilgisi olan olmayan herkes yorum yapar..illaki herkes konuyu bir tarafından tutar..yarın nasıl olsa avukat gideceksiniz.. kardeşinin engel derecesi ceza almasını engeller mi engellemez mi..sucu ceza alabilir ama ya motoru vermediğini kanıtlarsa.. bunları sabah dusunursunuz.. Allah yardımcınız olsun

Cok kaba ve kırıcısınız!

Konu sahibi, kendinizi iyi savunursaniz kazanirsiniz. Benim babam akciger kanseriydi sonunda hastalığı cok ilerleyip kemiklerine ve beynine geçmişti, babamin bu halinden yararlanmak isteyen bir arkasi kendi magazasindan klima, buzdolabi falan aldirmisti. Magaza sahibi borcu istediginde ben delillerle sikayetci opmustum ki oturdugum yerde herkes bilirdi hastaligini. Borcu odemedik ki zaten pek odeyecek durumdada degildik o zaman.
tesekkurederm biz öyle kimlerin faturalarıı odemedik.ugrasmayalım diye.beni bi siz anladınız yasadıgınız için

herhangi bir konuya dair yardımınız yoksa neden burada zaten canıyla uğraşan bir insanın üzerine gidip daha da ortamı geriyorsunuz anlamıyorum.
halden anlamak diye bir şey vardır. bence oturduğunuz yerden acılı insanlara agresif davranmak yerine biraz saygılı olun acısına ona göre yorum yazın bari.
ben sadece seni allaha havale ediyorum.

yazdıklarımı tekrar oku istersen çünkü ben tamamen senin açından yazdım. sanırım şuan sinirden anlamadın okuduklarını.
nolur kusurabakma tamamen yanlısla sana yazmısım.kimeyazdıgım anlasılıyodur zaten.

nolur kusurabakma tamamen yanlısla sana yazmısım.kimeyazdıgım anlasılıyodur zaten.
sorun değil canım. şuan içinde bulunduğu durum gerçekten zor. o yüzden çok doğal bu tepkileri vermen. ama insanlar anlayamıyor maalesef. bence hiç takma buradaki insanları . inşallah hukuk bilgisi olan biri çıkar da yardımcı olur.

niçin kırıcı olayım?
bilinçli olmak varken ben eve mi kapatın dedim elbet gezecek,okuyacak, koşacak, eğlenecek,gezecek aile bireyleri ile.
kaç zihinsel engelli sanatçı var haberiniz var mı?
bilinçli gözetim ve eğitim ile ne kadar güzel bir yaşam sürüyorlar..

Asıl sizin gibilerden çok olduğu için şuan bir can gitmiş vefat etmiş bravo bu zihniyete.
başınızdan atmak için salın sokağa aman aman ilgilenmeyin

Bazi seyler oyle `kac tane zihinsel engelli sanatci var haberiniz var mi?' demeye benzemiyor
Bir engelliyle yasadiniz mi? Ne kadar rahat konusuyorsunuz! Yaşamayan anlamaz derlerdi de bunu göze sokmanin ne gereği vardi bilmiyorum. Sizin gibileri cok gordum derken yalansoylemedim gercekten sizin ggibileri cok gordum ..

Bazi seyler oyle `kac tane zihinsel engelli sanatci var haberiniz var mi?' demeye benzemiyor
Bir engelliyle yasadiniz mi? Ne kadar rahat konusuyorsunuz! Yaşamayan anlamaz derlerdi de bunu göze sokmanin ne gereği vardi bilmiyorum. Sizin gibileri cok gordum derken yalansoylemedim gercekten sizin ggibileri cok gordum ..
ya resmen dua ettim Allahım sen kötü insanlar uzak tut diye.
çünkü bir insanın acılı halinde bile böyle davranabilen insanların normal zamanda düşünmek bile istemiyorum.
Allahım sen uzak et. amin

Back