acil bilgi lütfen!%50 zihinsel engelli kardesımın trafık kazası..

norabebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
39
11
38
34
%50 zihinsel engelli erkek kardesim ehliyet yok.mahallenin sucusu motoru veriyor.bir kadın da bununla yola cıkıyor.ve kacınılmaz son.kaza yapıyorlar.ve kadın vefat etti.suan kardesim karakolda.sabah savcının karsına cıkacak.raporlarını verdik.fakat yine de ne olur ne biter.bilgi verebilecek olan var mı?

kadını yolcu olarak almıs.kadın buna beni avcılara götür diyor.

sanirim en cok motorun veren motorun sahibi ceza alir siz bir avukat tutun hemen.

Benim bildigim hic bir sorun olmaz cunkü engelli raporu var
Normal bır ınsan olsaydı suçlarlardı
Engelli insan adam bile öldürse suclu sayılmaz dıye bılıyorum

Cezai ehliyeti yoktur hükmüne girmiyor diye biliyorum %50 zihinsel engel.

Araç kullanımı içinde H sınıfı belge alabilir kimi engelliler.

Bu durumda mahkemesi olacaktır .

cezai ehliyet kısmını bende bilmiyorum. avukatla sabah görüşücem. ama sabahı bekleyemek zor suan

Çok üzüldüm
Cezai ehliyeti oluyor sanırım
Araç sahibide kardeşinde mahkemeye çıkacaktır bu durumda
Umarım araç sahibi kendisinin verdiğini kabul eder
Durumu bilen bir şahit iyi birde avukat bulmaya çalış

sabah mahkemeye cıkacak .kabul etmek zorunda telefon konusmaları var annemın arayıp benım cocuguma motoru vermeyın.o hasta diye söylemişliği var.

o araç sahibi umarım cezasını çeker.olayda bir başkası zarar görmese bile %50 engelli biri belli olur.bu nasıl bir vicdan ya.ben buna bunu veriyorum ama bu kaza yapar.o kazada ölür falan diye düşünmemiş mi.demek ki kendisi daha bir engelli.inşallah kamera falan ispatlanır.

suan geldiler ve motoru biz vermedik kendi aldı diyorlar.öyle birşey yok asla izinsiz kimsenin birşeyini almaz benim kardeşim.utanmadan burda biz şikayetçi olmuyoruz diyorlar.bende biz şikayetçiyiz sizden diyorum.motoru siz verdiniz.

Ölen bir can var ortada.
Siz ceza almaması için yol mu arıyorsunuz?

Hadi diyelim cezai bir suç sayılmayacak neden hem kendine zarar verici hem de diğer kişilere zarar verebilecekken her yere bırakıyorsunuz.. ??

Ölen bir can var ortada.
Siz ceza almaması için yol mu arıyorsunuz?

Hadi diyelim cezai bir suç sayılmayacak neden hem kendine zarar verici hem de diğer kişilere zarar verebilecekken her yere bırakıyorsunuz.. ??

bilip bilmeden ne cok konusmussun sen öyle.ne kendine ne de baskasına 30 senedir zarar vermedi o cocuk.eve mi baglayalım isterdin.zincire mi vuralım arzu ederdin.mhallenin dısına cıkmayan bi cocuk o.giden cana gelince üzülmedik mi.kimdir nedir diye bakmadık mı sanıyorsun sen.ölen canı bi sen mi düşündün akıllı sey seni. ates düştügü yeri yakıyo.ben tabi ki bu saatten sonra kapalı yerde kalamayan zararsız kardesimi düşünücem.kadını geri getirebiliyorsan bir el at da.bizde rahat uyuyalım

Zihinsel engellinin yaptığı davranışın sonuçlarını anlayamayacak kadar engelli olması gerekiyor diye biliyorum, ayrıca engelini bildiği halde ona motoru veren adam da, çocuklarını kontrol etmeyen aile de suçlu bence, yazık bir insan ölmüş basit bir trafik kazası değil, umarım cezasını çekerler.

aynı sekilde cocuklarınız olsunda kontrol edin bende bunu görim cok isterim.

Çok geçmiş olsun ama biraz sakin olun. Bu tavrınız çok saldırganca. Bu durumda suç biraz da sizde değil mi böyle kişileri yalnız bırakmamak gerekmiyor mu?

hangi had ile bu şekilde konuşabiliyorsunuz ?
ben sizin asker arkadaşınız ya da çekirdek çitlediğiniz komşu değilim.

Belli ki zihinsel engelli kardeşiniz için bilinçsiz bir aile bireyisiniz.
demek ki zarar verebiliyormuş değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…