%50 zihinsel engelli erkek kardesim ehliyet yok.mahallenin sucusu motoru veriyor.bir kadın da bununla yola cıkıyor.ve kacınılmaz son.kaza yapıyorlar.ve kadın vefat etti.suan kardesim karakolda.sabah savcının karsına cıkacak.raporlarını verdik.fakat yine de ne olur ne biter.bilgi verebilecek olan var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
acil bilgi lütfen!%50 zihinsel engelli kardesımın trafık kazası..
- Konu Sahibi norabebek
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- acil yardim lutfen !!! avukat hukuk
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
%50 zihinsel engelli erkek kardesim ehliyet yok.mahallenin sucusu motoru veriyor.bir kadın da bununla yola cıkıyor.ve kacınılmaz son.kaza yapıyorlar.ve kadın vefat etti.suan kardesim karakolda.sabah savcının karsına cıkacak.raporlarını verdik.fakat yine de ne olur ne biter.bilgi verebilecek olan var mı?
sanirim en cok motorun veren motorun sahibi ceza alir siz bir avukat tutun hemen.
- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Kadın bununla yola çıkıyor derken? Kadına mi çarpmış yoksa kadını motora yolcu olarak mı almış?
aynu anda yola cikmis
sanirim en cok motorun veren motorun sahibi ceza alir siz bir avukat tutun hemen.
- 4 Mart 2014
- 864
- 457
- 323
Benim bildigim hic bir sorun olmaz cunkü engelli raporu var%50 zihinsel engelli erkek kardesim ehliyet yok.mahallenin sucusu motoru veriyor.bir kadın da bununla yola cıkıyor.ve kacınılmaz son.kaza yapıyorlar.ve kadın vefat etti.suan kardesim karakolda.sabah savcının karsına cıkacak.raporlarını verdik.fakat yine de ne olur ne biter.bilgi verebilecek olan var mı?
Normal bır ınsan olsaydı suçlarlardı
Engelli insan adam bile öldürse suclu sayılmaz dıye bılıyorum
- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 248
- 37
- 18 Aralık 2009
- 6.119
- 6.551
- 773
Ölen bir can var ortada.
Siz ceza almaması için yol mu arıyorsunuz?
Hadi diyelim cezai bir suç sayılmayacak neden hem kendine zarar verici hem de diğer kişilere zarar verebilecekken her yere bırakıyorsunuz.. ??
bilip bilmeden ne cok konusmussun sen öyle.ne kendine ne de baskasına 30 senedir zarar vermedi o cocuk.eve mi baglayalım isterdin.zincire mi vuralım arzu ederdin.mhallenin dısına cıkmayan bi cocuk o.giden cana gelince üzülmedik mi.kimdir nedir diye bakmadık mı sanıyorsun sen.ölen canı bi sen mi düşündün akıllı sey seni. ates düştügü yeri yakıyo.ben tabi ki bu saatten sonra kapalı yerde kalamayan zararsız kardesimi düşünücem.kadını geri getirebiliyorsan bir el at da.bizde rahat uyuyalım
- 30 Aralık 2015
- 582
- 1.245
- 113
- 28
Zihinsel engellinin yaptığı davranışın sonuçlarını anlayamayacak kadar engelli olması gerekiyor diye biliyorum, ayrıca engelini bildiği halde ona motoru veren adam da, çocuklarını kontrol etmeyen aile de suçlu bence, yazık bir insan ölmüş basit bir trafik kazası değil, umarım cezasını çekerler.
- 19 Temmuz 2016
- 172
- 232
- 18
- 33
bilip bilmeden ne cok konusmussun sen öyle.ne kendine ne de baskasına 30 senedir zarar vermedi o cocuk.eve mi baglayalım isterdin.zincire mi vuralım arzu ederdin.mhallenin dısına cıkmayan bi cocuk o.giden cana gelince üzülmedik mi.kimdir nedir diye bakmadık mı sanıyorsun sen.ölen canı bi sen mi düşündün akıllı sey seni. ates düştügü yeri yakıyo.ben tabi ki bu saatten sonra kapalı yerde kalamayan zararsız kardesimi düşünücem.kadını geri getirebiliyorsan bir el at da.bizde rahat uyuyalım
Çok geçmiş olsun ama biraz sakin olun. Bu tavrınız çok saldırganca. Bu durumda suç biraz da sizde değil mi böyle kişileri yalnız bırakmamak gerekmiyor mu?
- 18 Aralık 2009
- 6.119
- 6.551
- 773
hangi had ile bu şekilde konuşabiliyorsunuz ?bilip bilmeden ne cok konusmussun sen öyle.ne kendine ne de baskasına 30 senedir zarar vermedi o cocuk.eve mi baglayalım isterdin.zincire mi vuralım arzu ederdin.mhallenin dısına cıkmayan bi cocuk o.giden cana gelince üzülmedik mi.kimdir nedir diye bakmadık mı sanıyorsun sen.ölen canı bi sen mi düşündün akıllı sey seni. ates düştügü yeri yakıyo.ben tabi ki bu saatten sonra kapalı yerde kalamayan zararsız kardesimi düşünücem.kadını geri getirebiliyorsan bir el at da.bizde rahat uyuyalım
ben sizin asker arkadaşınız ya da çekirdek çitlediğiniz komşu değilim.
Belli ki zihinsel engelli kardeşiniz için bilinçsiz bir aile bireyisiniz.
demek ki zarar verebiliyormuş değil mi ?