Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
avrupa yakasında onerılebılecegınız doktorlar kımler ve TUĞRUL TURAN' ın numarasına ulasamıyorum bılgı verebılecek kısılerden haber bekliyorum....:Saruboceq:
avrupa yakasında onerılebılecegınız doktorlar kımler ve TUĞRUL TURAN' ın numarasına ulasamıyorum bılgı verebılecek kısılerden haber bekliyorum....:Saruboceq:
Özeline yaziyorum telefonunu ben baska doktora ameliyat oldum ama keske Tugrul Turan yaptirsaydim diye sonra pisman oldum .
Sitede bir arkadasin ameliyat resmi var Tugrul Turanin yaptigi rumuzu tam haitlamiyorum ,Kirazzz di galiba resmi ben daha önce görseydim kesinlikle kendisine ameliyat olurdum .
Sunuda eklemek istiyorum mail attigim bir cok Doktorun icinden en aciklayici cevabi kendisinden almistim , Fiyati bana cok yüksek geldigi icin vazgectim sonra, Tabi simdi pismanim ama is isden gecti artik.
Gögüs kücültme ameliyatlari topikdeymis baktim simdi sayfa 28 de arkadasin rumuzu Kirazzz84 resme kesinlikle bak derim silikon gibi duruyor benim ameliyatim kesinleikle bu kadar basarili olmadi..
ilgin için cok tesekkur ederım canım cok saol... ınan cok arastırmaktan artık kafam allak bullak oldu bugun baska bı doktora gıttım adam bıle sastı kaldıı benım bu denlı arastırmma yapmama.. keske bu kadar derıne ınmeseydım ama az buzda bı para verılmıokıı ınsan en ıısının olmasını ıstıyo pekky canım sen kımde oldun cok merak ettımmirmirmirmir nıe memnun kalmadın ogrenebılırmıyım bıde benım sole bı durumum var ben yuvarlak ıstıyorum ama top gıbıde durmasın ıstıyorum bugunku dr ben sana yuvarlak yapmam damla gıder dedı o yuzden keyfım epeybı kactı napıcagamı hıc bılmıyorumm