- 22 Kasım 2019
- 527
- 300
- 33
- 30
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Bazısı doğumdan beter diyor ben de cektiricem hsg acıdan çok korkuyorum.Neden anesteizili? Anestezisiz de hiç hissetmemiştim ben çok rahattı.
tüp bebekte opu için aldığım anestezi gibiyse çok kısa sürüyo hemen toparlanıyosun korkcak bişey yok sakin ol
Doktor tavsiye etti daha iyi olur dedi ondan korkuyorum açıkcasi saolun ❤Neden anesteizili? Anestezisiz de hiç hissetmemiştim ben çok rahattı.
tüp bebekte opu için aldığım anestezi gibiyse çok kısa sürüyo hemen toparlanıyosun korkcak bişey yok sakin ol
Ben özellikle c kollu makinesi olan bi yer araştırıp bulmuştum ağrısız olduğu için normal muayeneden bile rahattım hiç korkmaBazısı doğumdan beter diyor ben de cektiricem hsg acıdan çok korkuyorum.
aynen kisiden kişiye değişir ama o acıyı göze alamam açıkçasıBazısı doğumdan beter diyor ben de cektiricem hsg acıdan çok korkuyorum.
Az önce bir arkadaş da c kol dedi. Sıra buna yeni geldiği için şimdi bilgi ediniyorum açıkçası. Bakıcam bu işe.Ben özellikle c kollu makinesi olan bi yer araştırıp bulmuştum ağrısız olduğu için normal muayeneden bile rahattım hiç korkma
Hiç birşey izlemdim de cekiniyorum birazBen anestezi aldım ameliyat olurken. Hiç problem edilcek bir sey değil canım. O saçma videoları izleme sakın.
İstanbuldaysanız echomarda var c kollu makine aklınızda bulunsunAz önce bir arkadaş da c kol dedi. Sıra buna yeni geldiği için şimdi bilgi ediniyorum açıkçası. Bakıcam bu işe.
Canım anestezi alarak çekmek daha iyi diyor doktorlar ben öyle yaptırmıştım kendini kasarsan tüpler kapalı görünebilir tekrar çekmek zorunda kalırız demişlerdi acı oluyor evet acısız çeken yerler de varmış araştır istersenHanımlar asilama tedavisine başladım bu ay aneztezili rahim filmi çekinmem lazım rahim filmimden değilde daha önce hiç anestesi almadım bayılmak nasil hic bilmiyorum uyanamam felan diye korkuyorum biraz saçma ama kac dakika baygın oluruz bilen varmi
Değilim ama belki gelirim artık burda bulamazsam.İstanbuldaysanız echomarda var c kollu makine aklınızda bulunsun
Ben de uyanınca başlamadı mı daha ya operasyon demiştim. Bitti dediler :)Ben 1 yıl.içinde 2 kere anestezi almış birisi olarak söylüyorum ki korkulacak hiiiiiççççç birşey yok. Anestezi verilirken sohbet ediyorduk sonra saydırdılar 10dan geriye doğru 8de gittimbidaha hadi uyaannnn sesi duyuyorsun uyanıyorsun Benim çok hoşuma gitmişti bidaha olurum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?