Acil bilen varsa yazabilirmi aneztesi hakkinda😓😓

Nimet yardim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
527
300
33
30
Hanımlar asilama tedavisine başladım bu ay aneztezili rahim filmi çekinmem lazım rahim filmimden değilde daha önce hiç anestesi almadım bayılmak nasil hic bilmiyorum uyanamam felan diye korkuyorum biraz saçma ama kac dakika baygın oluruz bilen varmi

Neden anesteizili? Anestezisiz de hiç hissetmemiştim ben çok rahattı.

tüp bebekte opu için aldığım anestezi gibiyse çok kısa sürüyo hemen toparlanıyosun korkcak bişey yok sakin ol

Neden anesteizili? Anestezisiz de hiç hissetmemiştim ben çok rahattı.

tüp bebekte opu için aldığım anestezi gibiyse çok kısa sürüyo hemen toparlanıyosun korkcak bişey yok sakin ol
Bazısı doğumdan beter diyor ben de cektiricem hsg acıdan çok korkuyorum.

Ben anestezi aldım ameliyat olurken. Hiç problem edilcek bir sey değil canım. O saçma videoları izleme sakın.

Ben özellikle c kollu makinesi olan bi yer araştırıp bulmuştum ağrısız olduğu için normal muayeneden bile rahattım hiç korkma
Az önce bir arkadaş da c kol dedi. Sıra buna yeni geldiği için şimdi bilgi ediniyorum açıkçası. Bakıcam bu işe.

Canım anestezi alarak çekmek daha iyi diyor doktorlar ben öyle yaptırmıştım kendini kasarsan tüpler kapalı görünebilir tekrar çekmek zorunda kalırız demişlerdi acı oluyor evet acısız çeken yerler de varmış araştır istersen

Korkulacak bir durum yok cnm bide işleme göre veriliyor zaten. Rahim filmi öyle çok sürmez rahat ol

Daha bir ay önce operasyon geçirmiş ve bir anestezi teknisyeni kızı olarak söyleyebileceğim şey anestezi almanın korkulacak bir tarafı olmadığı zaten sizi kısa bir süreliğine uyutacaklar rahim filmi için ,kullanacakları ilaç da çok aşırı dozda bir ilaç değil. Damar yolundan beyaz bir sıvı şeklinde ilaç veriliyor siz uykuya daldığınızı bile hatırlamıyorsunuz uyanınca da her şey bitmiş oluyor tertemiz :)

Ben 1 yıl.içinde 2 kere anestezi almış birisi olarak söylüyorum ki korkulacak hiiiiiççççç birşey yok. Anestezi verilirken sohbet ediyorduk sonra saydırdılar 10dan geriye doğru 8de gittim bidaha hadi uyaannnn sesi duyuyorsun uyanıyorsun Benim çok hoşuma gitmişti bidaha olurum yani.

Bende anestezili hsg cekildim o anestezi oyle ameliyat anestezilerinden degil korkma 10 dakika sürüyodur bayilman ayılman ben gözümu açar açmaz sedyeden kalmıstim rahat ol sadece

Rahim filmi bence kişiden kişiye değişiyor çünkü benimki çok rahat oldu evet bi agrı hissediyorsun ama öyle abartılacak bişey değil daha çok baskı gibi bir his

Ben de uyanınca başlamadı mı daha ya operasyon demiştim. Bitti dediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…