- 1 Kasım 2007
- 1.268
- 17
-
- Konu Sahibi mirage1983
canım inşallah hayırlısıyla hamişsindir.ama ben doktorunu anlayamadım.benimde geçen ay reglim 6 gün geçti. kan testi yaptırdı doktorum.negatif çıktı.dediki biz kadınlarda 15 güne kadar gecikmeyi normal sayıyoruz dedi.15 gün geçmesini bekleyelim sonra yine olmazsan önce tekrar beta hcg ye bakalım belki geç döllenme felan olmuştur yine negatif çıkarsa adet olman için ilaç veririm dedi.amam 11 gün kendiliğinden regli oldum ilaca gerek kalmadı.İnŞ.canım doktor kullan dedİ ne yapayım kesİn yok deyİnce
canım inşallah hayırlısıyla hamişsindir.ama ben doktorunu anlayamadım.benimde geçen ay reglim 6 gün geçti. kan testi yaptırdı doktorum.negatif çıktı.dediki biz kadınlarda 15 güne kadar gecikmeyi normal sayıyoruz dedi.15 gün geçmesini bekleyelim sonra yine olmazsan önce tekrar beta hcg ye bakalım belki geç döllenme felan olmuştur yine negatif çıkarsa adet olman için ilaç veririm dedi.amam 11 gün kendiliğinden regli oldum ilaca gerek kalmadı.
seni hemen ilaca başlatmış.bencede tekrar kanda baktır.inşallah hayırlı haberler alırsın.
sana katılıyorum arkadasım ama ben kendı adıma ultrasyona gırer gırmez doktorum kıstı gordu ve kıstın erımesı ıcın ılac verdı kan testı falan yaptı ne tarz bısy oldugunu anlamak ıcın ve adetle atılacak ısey oldugunu dusundugunden ılac verdı...