- 22 Ekim 2022
- 73
- 35
- 28
-
- Konu Sahibi Merve Akin
eger bi olusum varsa bu cok yeni oldugundan duzensizlik mevcut olabilir bekleyin. Gecikme olunca tekrar kan verin26 kasımda regliden 5 gün önce yumurtlamadan sonra 9.gününde beta testine gittim 6 çıktı. evdeki tüm testlerim silikti bu yüzden gittim. 28 kasımda bugün tekrar beta 7 çıktı regliye 2 gün kaldı. yükselmez dimi daha sağlıksız olduğu için muhtemelen düşecektir. bunu yasayaniniz var mı aranızda
ama şu an bu sonuçlara en kötü iki kat artış olması gerekiyordu dimi. ilk haftalar bu normal olabilir mi acabaeger bi olusum varsa bu cok yeni oldugundan duzensizlik mevcut olabilir bekleyin. Gecikme olunca tekrar kan verin
iki kat artış göstermediği için normal değil ama di miHamile gozukuyorsun.acele etme.
insallah dediğiniz gibi olur çünkü bu 3. pozitif olusu bir kalbi duran 1de kimyasal gebeliğim varBirden artabilir.adetin gecsin,iki gunde bir yaptir testi
normalde evet iki kat artis lazim ama cok yeni henuz boyle olabilirama şu an bu sonuçlara en kötü iki kat artış olması gerekiyordu dimi. ilk haftalar bu normal olabilir mi acaba
insallah tek dileğim bu bakalım hayırlısınormalde evet iki kat artis lazim ama cok yeni henuz boyle olabilir
Ne durumdasinizçokta bi umudum kalmadı ama bekleyeceğim bakalım. başına böyle gelen var mı aslında onu merak ediyorum sonuçlarını
malesef kimyasal gebelik oldu regl oldumNe durumdasiniz
Aynısını bende yaşadım 6.2 çıkmıştı 2 gün sonra verdim 7.9 dü sonra adet oldum ama inşallah seninki öyle olmaz26 kasımda regliden 5 gün önce yumurtlamadan sonra 9.gününde beta testine gittim 6 çıktı. evdeki tüm testlerim silikti bu yüzden gittim. 28 kasımda bugün tekrar beta 7 çıktı regliye 2 gün kaldı. yükselmez dimi daha sağlıksız olduğu için muhtemelen düşecektir. bunu yasayaniniz var mı aranızda
Çok geçmis Allah'a siginin en iyi ondan geliyormalesef kimyasal gebelik oldu regl oldum
malesef öyle oldu tutmadı kimyasal gebelik yaşadımAynısını bende yaşadım 6.2 çıkmıştı 2 gün sonra verdim 7.9 dü sonra adet oldum ama inşallah seninki öyle olmaz
Benim 7 ay çoçuğum olmadı böyle yaşadım 2 ay sonra oldumalesef öyle oldu tutmadı kimyasal gebelik yaşadım
Ama düştü malesefBenim 7 ay çoçuğum olmadı böyle yaşadım 2 ay sonra oldu
bizde eşimde sperm hareketliliği az sperm dnasinda sıkıntı olabilir onun üzerine durdu doktor. 3 kez oldu cocuk tutunmuyorBenim 7 ay çoçuğum olmadı böyle yaşadım 2 ay sonra oldu