Acil beta hcg yorum

uykulugel

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
136
41
27
10.02. 40.40
13.02. 145
16.02. 286
Sizde kızlar değerler nasıl , dün gece hafif kanamam olmuştu bugün doktorum kan tahlili istedi beta düzeylerim bunlar sizce kimyasal gebelik olabilir mi
Acil bilgisi olanlar cevap verebilir mi ilk gebeliğim biraz endişeliyim ,

normal görünüyor iki güne bir yüzde elli artması lazım en az. sizinkilerde o değerlerde gözüküyor. kanama için progestan veriyorlar düşüğe engel olmak için. inşallah artış böyle devam eder sağlıkla gelir bebeğiniz

İnşallah teşekkür ederim canın rabbim yardım eder inşallah , geceden beri stresten uyuyamıyorum sonuçta düşük gibi geldi içimi rahatlatmak için yorum arıyorum umarım sağlıklı bir gebeliğim olur

Endişelenmeyin yerleşme kanaması da olabilir ben gebeliğimin 4. Ve 7. Haftalarında 3 er gün süren lekelenmeler yaşamıştım progesteron da vermedi doktor bir sorun da olmadı plasenta yanında hafif kanama alanı oluşmuş i kadar zararı yokmuş sizin de öyledir belki dua edin stres size de bebeğinize de iyi gelmez

İnşallah canım istemsizce düşünüp stres yapıyorum cumartesiye kan tahlili istedi doktorum umarım 2ye katlanır beta hcg

İnşallah canım dediğin gibidir doktorum cumartesi tekrar kan sonucu istedi umarım katlanmış olur istemsizce düşünüyorum stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…