Acil beta hcg yorum

uykulugel

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2023
136
41
27
10.02. 40.40
13.02. 145
16.02. 286
Sizde kızlar değerler nasıl , dün gece hafif kanamam olmuştu bugün doktorum kan tahlili istedi beta düzeylerim bunlar sizce kimyasal gebelik olabilir mi
Acil bilgisi olanlar cevap verebilir mi ilk gebeliğim biraz endişeliyim ,

normal görünüyor iki güne bir yüzde elli artması lazım en az. sizinkilerde o değerlerde gözüküyor. kanama için progestan veriyorlar düşüğe engel olmak için. inşallah artış böyle devam eder sağlıkla gelir bebeğiniz

İnşallah teşekkür ederim canın rabbim yardım eder inşallah , geceden beri stresten uyuyamıyorum sonuçta düşük gibi geldi içimi rahatlatmak için yorum arıyorum umarım sağlıklı bir gebeliğim olur

İnşallah teşekkür ederim canın rabbim yardım eder inşallah , geceden beri stresten uyuyamıyorum sonuçta düşük gibi geldi içimi rahatlatmak için yorum arıyorum umarım sağlıklı bir gebeliğim olur
Endişelenmeyin yerleşme kanaması da olabilir ben gebeliğimin 4. Ve 7. Haftalarında 3 er gün süren lekelenmeler yaşamıştım progesteron da vermedi doktor bir sorun da olmadı plasenta yanında hafif kanama alanı oluşmuş i kadar zararı yokmuş sizin de öyledir belki dua edin stres size de bebeğinize de iyi gelmez 🙏

İnşallah canım istemsizce düşünüp stres yapıyorum cumartesiye kan tahlili istedi doktorum umarım 2ye katlanır beta hcg

Endişelenmeyin yerleşme kanaması da olabilir ben gebeliğimin 4. Ve 7. Haftalarında 3 er gün süren lekelenmeler yaşamıştım progesteron da vermedi doktor bir sorun da olmadı plasenta yanında hafif kanama alanı oluşmuş i kadar zararı yokmuş sizin de öyledir belki dua edin stres size de bebeğinize de iyi gelmez 🙏
İnşallah canım dediğin gibidir doktorum cumartesi tekrar kan sonucu istedi umarım katlanmış olur istemsizce düşünüyorum stres yapıyorum

X