- 1 Aralık 2018
- 37
- 23
- 38
- 31
- Konu Sahibi asyameliss
-
Merhaba tüp bebek ile pek bilgim yok, ama üzülmeyin boşuna daha da yükselir değeriniz.. sıfırlardan dönenlerde var ... Siz gebesiniz Allah'ın izni ile sakin olun.. stresse girmeyin boşunaMerhaba kız lar 9 Mart'ta transfer oldum cuma günü test yaptım çift çizgiyi gördüm bugün kan testi yaptım sonuç beta HCG 8.20 böyle olup kucağına alan varmı bilmiyorum dünya güzleken başıma yıkılmış gibi hissettim bı anda ne olur birşeyler yazın bana ben hiç iyi değilim
Allah razı olsun am o kadar kötü oldum kiMerhaba tüp bebek ile pek bilgim yok, ama üzülmeyin boşuna daha da yükselir değeriniz.. sıfırlardan dönenlerde var ... Siz gebesiniz Allah'ın izni ile sakin olun.. stresse girmeyin boşuna
Olmayın kardeş vallaha bişey olduğu zaman üzülürsünüz ama şimdi duruduk yere neden böyle oldunuz.. hani bir yerden bişey mi duydunuz değeri düşük filan diyeAllah razı olsun am o kadar kötü oldum ki
Acildeki hekim söyledi düşük düşük bir değer 2 gün sonra tekrar baktır dieOlmayın kardeş vallaha bişey olduğu zaman üzülürsünüz ama şimdi duruduk yere neden böyle oldunuz.. hani bir yerden bişey mi duydunuz değeri düşük filan diye
Strese girmeyin lutfen daha cok yeni tutunma transfer oldugunuz hastaneye ve doktora danisin ama deger yukselicektir strese girmeyinMerhaba kız lar 9 Mart'ta transfer oldum cuma günü test yaptım çift çizgiyi gördüm bugün kan testi yaptım sonuç beta HCG 8.20 böyle olup kucağına alan varmı bilmiyorum dünya güzleken başıma yıkılmış gibi hissettim bı anda ne olur birşeyler yazın bana ben hiç iyi değilim
Ufff aman onlarda üslub öğrensinler yani.. burda ne zorluklarla hamile kalan bir bayan var insan düşük ama stres yapmayın der çıkar daha yüksek iki sonra tekrar yapalim derAcildeki hekim söyledi düşük düşük bir değer 2 gün sonra tekrar baktır die
İnşallah inşallah canım tek umudum buBen beta 18 le başladım iki günde bir değer yükseldi. Burdan başka bi arkadaşın 12.gün 11 filandı değeri onunda katlanarak arttı. Evet değeriniz düşük ama önemli olan katlanarak artması şimdiden strese girmeyin dicem ama belirsizlik insanı yoruyor biran önce öğrenmek istiyorsunuz anlıyorum sadece biraz daha sakin kalıp iki gün sonra tekrarlayın testi
Bekliycem bakalım ne gostericek zaman Allah bizi birbirimize bağışlasınStrese girmeyin lutfen daha cok yeni tutunma transfer oldugunuz hastaneye ve doktora danisin ama deger yukselicektir strese girmeyinsaglikla kucaginiza alin
Bebeginizle gecirceginiz guzel gunleri dusununBekliycem bakalım ne gostericek zaman Allah bizi birbirimize bağışlasın
Saglikla kucaginiza alın insAllahArkadaşlar benim 3. Gün taze çift embriyo olmuştu. 14. Gün 83.3 çıktı 18. Gün ise 122.7
İyi artmamış yani:/ hiç ümit yok mu sizce?
Merhaba nasıl oldunuz sonucunuz ne oldu inş hayırlısıyla olmusturBekliycem bakalım ne gostericek zaman Allah bizi birbirimize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?