• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil beta HCG tüp bebek

asyameliss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
37
23
38
31
Merhaba kız lar 9 Mart'ta transfer oldum cuma günü test yaptım çift çizgiyi gördüm bugün kan testi yaptım sonuç beta HCG 8.20 böyle olup kucağına alan varmı bilmiyorum dünya güzleken başıma yıkılmış gibi hissettim bı anda ne olur birşeyler yazın bana ben hiç iyi değilim

Merhaba kız lar 9 Mart'ta transfer oldum cuma günü test yaptım çift çizgiyi gördüm bugün kan testi yaptım sonuç beta HCG 8.20 böyle olup kucağına alan varmı bilmiyorum dünya güzleken başıma yıkılmış gibi hissettim bı anda ne olur birşeyler yazın bana ben hiç iyi değilim
Merhaba tüp bebek ile pek bilgim yok, ama üzülmeyin boşuna daha da yükselir değeriniz.. sıfırlardan dönenlerde var ... Siz gebesiniz Allah'ın izni ile sakin olun.. stresse girmeyin boşuna

Strese girmeyin lutfen daha cok yeni tutunma transfer oldugunuz hastaneye ve doktora danisin ama deger yukselicektir strese girmeyin🤲🤰saglikla kucaginiza alin

Ben beta 18 le başladım iki günde bir değer yükseldi. Burdan başka bi arkadaşın 12.gün 11 filandı değeri onunda katlanarak arttı. Evet değeriniz düşük ama önemli olan katlanarak artması şimdiden strese girmeyin dicem ama belirsizlik insanı yoruyor biran önce öğrenmek istiyorsunuz anlıyorum sadece biraz daha sakin kalıp iki gün sonra tekrarlayın testi

Ben beta 18 le başladım iki günde bir değer yükseldi. Burdan başka bi arkadaşın 12.gün 11 filandı değeri onunda katlanarak arttı. Evet değeriniz düşük ama önemli olan katlanarak artması şimdiden strese girmeyin dicem ama belirsizlik insanı yoruyor biran önce öğrenmek istiyorsunuz anlıyorum sadece biraz daha sakin kalıp iki gün sonra tekrarlayın testi
İnşallah inşallah canım tek umudum bu

Arkadaşlar benim 3. Gün taze çift embriyo olmuştu. 14. Gün 83.3 çıktı 18. Gün ise 122.7
İyi artmamış yani:/ hiç ümit yok mu sizce?

Back