Acil!! Bebeğimin gözünden kan geldi!!

Gamze_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
626
9
318
Antalya
Tuğra 6 aylık bakteriyel konjonktivit oldu 3 gündür gözleri hep iltihap akıyor kıpkırmızı dün doktor damla verdi bir de ağızdan antibiyotik şurubu kullanıyor hala kötü şimdi damla damlarırken kan geldi gözünden çok paniğim Goz doktorunu aradım cocuk doktorumuzu aradım cepleri kapalı bu hastalıkla karşılaşanlar lütfen cevap yazsın kan gelmesi normal mi

bakteriyelde değil de Adenoviral Konjonktivitler de bazen kanama gibi de olabilirmiş. netten araştırdım.

bakteriyelde değil de Adenoviral Konjonktivitler de bazen kanama gibi de olabilirmiş. netten araştırdım.

canım çok doğru. üst üste binmiş olabilir. antibiyotik damlası merhemi vardır herhalde değil mi? çapaklarını sık sık ılık temiz suyla sil. 3 güne bir de hastalığın ciddiyetine göre değişebilir kontrole götür bazen adenoviral konjonktivit korneayı tutabiliyor. geçmiş oldun.

Bugün 7 gün oldu sonunda birazcık açar oldu yavrum gözlerini gözünde zar oluşmuş oymuş kanamayı yapan sonra membran olmuş bir de o gozun gozyası kanalı tıkalı olunca cok agır gecti 3 gün kan geldi ara ara önce vig..x damla kullandık işe yaramadı baska hastaneye gonderdi doktorumuz orda cocuğumun gözünü bi ilaçla yıkadılar çok acı çekti 2 gündür hergun yeniden yapılan insülin ve serum karışımı damla kullanıyoruz biraz hafifletdi bu bi salgınmıs arkadaslar aman dikkat edin çok bulaşıcı Allahım kimseye dermansız dert vermesin

Back