- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
-
- Konu Sahibi Birgaripanne
Maalesef bulamadim gerci sporla destekleyemedim ondan olabilir gogus sıkılasmasi icin yumurtanin akini iyice cirpip kopugunu surdugumde toparlanma oldu ama vucuduma denemedim islerimi duzene koyup sporla birlikte yapacagimYararlı bir ürün buldunuz mu?
Yalniz bu krem popomdaki sivilcelerin hepsini giderdi ustelik puruzsuz ve bebek poposu gibi olduYararlı bir ürün buldunuz mu?
Göğüsleri toparladı derkenMaalesef bulamadim gerci sporla destekleyemedim ondan olabilir gogus sıkılasmasi icin yumurtanin akini iyice cirpip kopugunu surdugumde toparlanma oldu ama vucuduma denemedim islerimi duzene koyup sporla birlikte yapacagim
Korumaya gectim bir suredir kilo veremiyorum bari almayim diye
2 inci cocugumu emziriyorum goguslerim iri ustelik gerci kucuk olanlarinkide cok bozuluyormus ben ona sukrettim en azindan diyerekGöğüsleri toparladı derkeniki çocuk emziren benim garibanlara da etki eder mi acep
Tam olarak ne yaptın anlat hele2 inci cocugumu emziriyorum goguslerim iri ustelik gerci kucuk olanlarinkide cok bozuluyormus ben ona sukrettim en azindan diyerek
Bende 15 kilo verince 2 beden kuculduTam olarak ne yaptın anlat helebenim de büyük idi ama zayıflayınca küçüldü toparlayıcılaar da baya ise yaradi
Mikserle bile cirparimBende 15 kilo verince 2 beden kuculdu
Biraz daha kilo verirsem belki daha iyi olur emme nerde bende o istah
Yumurtanin akini catalla iyice cirpiyorsun
Kopuruncede suruyorsun strec film ile kapat
Kurudugunda dus al spor oncesi de surebilirsin spor aonrasinda deneyemedim bir turlu
Oglumu emzirdigim icin devam edemedim ben
Halamdan filizini alip buyutup denicem bende hayirlisi insAllah hepsi gecer sonuclarindan haberdar et beniMikserle bile cirparimher gün mü acaba?Bu arada çatlaklar için aloaverayi duydum ama denemedim
TamamdırHalamdan filizini alip buyutup denicem bende hayirlisi insAllah hepsi gecer sonuclarindan haberdar et beni
Bende yuze faydasi olan goguse mi olmayacak diyerekten denemistimTamamdırsen de şu krem ile ilgili ara ara bilgi ver de ise yariyorsa kaçırmayalım biz de Bu arada yumurta akı yüzü de geriyormuş, şöyle bı kurcalamistim da interneti
Allah razı olsun,sayende ben de öğrendimBende yuze faydasi olan goguse mi olmayacak diyerekten denemistim
Bu arada baska bir topikte kakao yagdan bahsedilmis ise yaradigini soyleyenler var ama orjinalini nerden bulabiliriz kiAllah razı olsun,sayende ben de öğrendim
Güvenilir bı attar olabilir ama yumurta elimizin altındayken çok da sınırları zorlamam benBu arada baska bir topikte kakao yagdan bahsedilmis ise yaradigini soyleyenler var ama orjinalini nerden bulabiliriz ki
Kakao yag catlaklar icinGüvenilir bı attar olabilir ama yumurta elimizin altındayken çok da sınırları zorlamam ben
Surmedigi zamanlarda mi olmuş böyle?Bilemedim ama muhtemelen yağı sürdüğü zamanlardan bahsediyorsun yoksa yağ derinin rengini değiştirdikten sonra(öyle olduğunu varsaysak bile) neden tekrar çamaşırı boyasin kiS Suskunhanim acaba kakao yag catlaklari gizliyor mu bir kullanici ic camasirlarim hep kahverengi olmustu demis hani catlayan deriyi ten rengine mi ceviriyor acaba kafamda deli sorular ???
Yagi kullanırken ic camasiri kahverengi oluyormusSurmedigi zamanlarda mi olmuş böyle?Bilemedim ama muhtemelen yağı sürdüğü zamanlardan bahsediyorsun yoksa yağ derinin rengini değiştirdikten sonra(öyle olduğunu varsaysak bile) neden tekrar çamaşırı boyasin ki