- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- Konu Sahibi Birgaripanne
Kilo kaybı yaşadınız miYumurta akı yüzde ki çizgileri geçirir mi yaşım 26 çizgilerin var ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo kaybı yaşadınız miYumurta akı yüzde ki çizgileri geçirir mi yaşım 26 çizgilerin var ya
Hamilelikte oldu 70 lere çıktım şimdi 57 kiloyum. Daha da vermeyi düşünüyorumKilo kaybı yaşadınız mi
Gerekli sporu yapmayinca cizgiler olusabiliyor bir de yuzden de bayagi gitmis galiba ben yuz egzersizleri yaptim fazla kirismadi yoksa bende 18 kilodan fazla verdimHamilelikte oldu 70 lere çıktım şimdi 57 kiloyum. Daha da vermeyi düşünüyorum
Hiç yapmadım ben böyle şeylere üşeniyorum. Geri dönüşü yok galibaGerekli sporu yapmayinca cizgiler olusabiliyor bir de yuzden de bayagi gitmis galiba ben yuz egzersizleri yaptim fazla kirismadi yoksa bende 18 kilodan fazla verdim
Yumurta akini deneyebilirsin faydasi var belki sana da sifa olurHiç yapmadım ben böyle şeylere üşeniyorum. Geri dönüşü yok galiba
Dün yumurtanın akını ayırmıştım yapayım diye, hala duruyordökmeyi bile unuttum yüz egzersizleri nasıl?Yagi kullanırken ic camasiri kahverengi oluyormus
Sonra deil
Bende diyorum pigment falan oluyor ya acaba ona mi etki ediyor kakao yag soguk sıkım buldum bir tane nette bakalim biraz daha arastirip alabilirim
Selam canimDün yumurtanın akını ayırmıştım yapayım diye, hala duruyordökmeyi bile unuttum yüz egzersizleri nasıl?
Faydasini gorursem yazarim artik sporada baslayacagimDün yumurtanın akını ayırmıştım yapayım diye, hala duruyordökmeyi bile unuttum yüz egzersizleri nasıl?
Limon kabugundan yag yapmislar sıkılasmak icin denemenizi oneririm alerjiniz falan yoksaHiç yapmadım ben böyle şeylere üşeniyorum. Geri dönüşü yok galiba
Öyle mi hiç görmemiştim. Böyle yazsam bulabilir miyim netteLimon kabugundan yag yapmislar sıkılasmak icin denemenizi oneririm alerjiniz falan yoksa
Aynı benDün yumurtanın akını ayırmıştım yapayım diye, hala duruyordökmeyi bile unuttum yüz egzersizleri nasıl?
Evet youtube da varÖyle mi hiç görmemiştim. Böyle yazsam bulabilir miyim nette
Ne olacak bizim bu halimizAynı ben
Merakla bekliyorumKizlar netten getirttim kampanya vardi ikisi kargo ucreti ile 42 tl bugun sürdüm bakalim faydasi olacak mi
Bu arada kollarimdada 2 ccizgi seklinde catlak vardi birine kakao yag diğerine h cevizi yagi sürdüm bakalim hangisi daha cok fayda edecek
Bugun surmeyi unuttumNe olacak bizim bu halimiz
Merakla bekliyorum
Çok istikrarlı sin maşallah canım yaBugun surmeyi unuttum
Biradan gideyim de sureyim hemen