yenievlibirbayann Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2022 90 -2 22 19 Ekim 2024 Konu Sahibi yenievlibirbayann #1 Kizlar benim tek sol taraf göğüs ucum aciyor oburunde birsey yok normal mi gebelik olabilir mi ???
Donya Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2023 3.409 12.224 19 Ekim 2024 Konu Sahibi yenievlibirbayann #2 Gebelikle meme ucu ağrısının bir alakası yok ki. Bir de neden acil mesela? Adetiniz ne kadar gecikti?
Gebelikle meme ucu ağrısının bir alakası yok ki. Bir de neden acil mesela? Adetiniz ne kadar gecikti?
yenievlibirbayann Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2022 90 -2 22 19 Ekim 2024 Konu Sahibi yenievlibirbayann #3 Donya .!.: Gebelikle meme ucu ağrısının bir alakası yok ki. Bir de neden acil mesela? Adetiniz ne kadar gecikti? Genişletmek için tıkla... Benim ilk gebelikte bu sekilde oldu 2sinde ama biri degildi 1 haftadir var 1.5 haftadir bi bel agrisi vardi test yaptim erken diye cikmamis da olabilir bilgim yok
Donya .!.: Gebelikle meme ucu ağrısının bir alakası yok ki. Bir de neden acil mesela? Adetiniz ne kadar gecikti? Genişletmek için tıkla... Benim ilk gebelikte bu sekilde oldu 2sinde ama biri degildi 1 haftadir var 1.5 haftadir bi bel agrisi vardi test yaptim erken diye cikmamis da olabilir bilgim yok