- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Yeter iyi ve işinin ehli olsun gelirinGelme imkanınız varsa ben pendik medical park semra hanım çok beğendim gayet ilgili
Siz memnun musunuz peki. Üç senedir sonuç alamadınız mı hiçEvet genelinin tek düşündüğü para.
Yine de sadece amacım bebeğime kavuşmak olduğu için her şeye göz yumuyorum. Üç senedir bahçeci umut tüp bebek merkezindeyim memnun olan çok insan da var olmayan insan da var.
Yani ben iki kere gittim hiç muayne parası ödemedim henüz tedaviye bile başlamadık yazdığı ilaçlar sağlık ocağı karşılıyor gereksiz vitaminler aldırmıyor ve çok ilgili iyiki gitmişim dedim tüp bebeği 10.500 yapıyorlar ama tabi ek tahlil istiyorlar ama devlette yaptırabilirsin dediler ilaçlar tabi onları biz karşılıyoruz tabi 150 tl anestezi ücreti var zaten bilgilendirme yapıyorlarYeter iyi ve işinin ehli olsun gelirin
Aldım tabikide. İlki hiç tutmadı ikinci tuttu bos gebelik oldu. Üçüncü tuttu hamileydim 3 aylık oğlum olucaktı bebekte eksensefalı görüldü gebeliği sonlandırdık. Adetimi bekliyorum 4. Deneme için yine orada kendi doktorumda olucamSiz memnun musunuz peki. Üç senedir sonuç alamadınız mı hiç
Peki bu zamana kadar ne kadar ödeme gerçekleştirdinizAldım tabikide. İlki hiç tutmadı ikinci tuttu bos gebelik oldu. Üçüncü tuttu hamileydim 3 aylık oğlum olucaktı bebekte eksensefalı görüldü gebeliği sonlandırdık. Adetimi bekliyorum 4. Deneme için yine orada kendi doktorumda olucam
Semra hanımın soyismi nedir canımYani ben iki kere gittim hiç muayne parası ödemedim henüz tedaviye bile başlamadık yazdığı ilaçlar sağlık ocağı karşılıyor gereksiz vitaminler aldırmıyor ve çok ilgili iyiki gitmişim dedim tüp bebeği 10.500 yapıyorlar ama tabi ek tahlil istiyorlar ama devlette yaptırabilirsin dediler ilaçlar tabi onları biz karşılıyoruz tabi 150 tl anestezi ücreti var zaten bilgilendirme yapıyorlar
Semra hanımın soyismi nedir canım
Şuan da tedavin devam ediyor sanırım. Kaçıncı aşamasın bir dönüş aldın mıSemra esenkaya canım
Yok canım benim kistim var o yüzden başlamadık henüz kistmin erimesi için doğum knrl hapı kullanıyorum ek olarak vitanminler varŞuan da tedavin devam ediyor sanırım. Kaçıncı aşamasın bir dönüş aldın mı
Valla a dan z ye en ince masraflara kadar hesaplayınca 55 60 bini bulmuştur bunların içinde kürtaj mecburi doğum dondurma işlemleri hsg filan hep varPeki bu zamana kadar ne kadar ödeme gerçekleştirdiniz
Çok gitmiş canım sanki. Daha uygun ve kaliteli bir yer yok mu ki acabaValla a dan z ye en ince masraflara kadar hesaplayınca 55 60 bini bulmuştur bunların içinde kürtaj mecburi doğum dondurma işlemleri hsg filan hep var
Daha kaliteli olduğu için bu kadar tuttu zatenÇok gitmiş canım sanki. Daha uygun ve kaliteli bir yer yok mu ki acaba
Daha kaliteli olduğu için bu kadar tuttu zatenrapor alıp yaparsanız daha uyguna gelir ama biz uğrasmak istemedik. Böyle çok bilinen meşhur başarılı merkezler malesef pahalı oluyo bunu göze alıp baslamanız lazım
Bakalım şu aşılamayıda atlatalımda son duruma göre artık bir tüp bebek merkezi secicem. Şikayetvar.com dan bakıyorum bütün tüp merkezleri hk yığınla şikayet var. Bu yüzden araştırıyorum henüz içime sinen yok kuzumDaha kaliteli olduğu için bu kadar tuttu zatenrapor alıp yaparsanız daha uyguna gelir ama biz uğrasmak istemedik. Böyle çok bilinen meşhur başarılı merkezler malesef pahalı oluyo bunu göze alıp baslamanız lazım
Anladım canım haklısın evet ama en kral merkezde bile var sikayet çünkü insanların beklentisi sadece anne baba olmak değil.Bakalım şu aşılamayıda atlatalımda son duruma göre artık bir tüp bebek merkezi secicem. Şikayetvar.com dan bakıyorum bütün tüp merkezleri hk yığınla şikayet var. Bu yüzden araştırıyorum henüz içime sinen yok kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?